Pko Ve Adet Düzensizliği |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pko Ve Adet DüzensizliğiÖncelikle merhabalar herkese foruma yeni katıldım ![]() Sayın Doktor özgeçmişimden bahsedeyim öncelikle ![]() ![]() ![]() Ben 26 yaşındayım Bekarım (bakireyim ) ve kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum Senede 2 kere olurdum Ama yıllar içerisinde adetlerimin de kalitesinde(kanamasında)düşüşler oldu bazen ara lekenmelerim oldu Uzun lafın kısası bu ay bir doktora gittim Ve bugüne kadar diğer gittiğim doktorlar bana LH değerimin yüksek oldugunu söylememişti Tam tersi hormon profillerimin ve ultrasonumun hep normal oldugunu söylemişlerdi LH değerim 12,11,14 değerlerinde çıkmış hep Yani yüksekmiş![]() Doktoruma eski ultrason görüntülerimi ve tahlillerimi gösterdiğimde PKO dedi Sonra Ultrason incelemesindede aynı şeyi söyledi Tahlil yaptırdım LH değerim 12 7 çıktı![]() Yumurtlamayı çatlatan hormonum yaniLH yüksek oldugundan adet göremiyormuşum Bana Cyclo Prognova verdi 6 ay kullanıcam Bakalım neler yaşayacağım![]() 1-(LH değerinin 5 olması gerektiği doğrumudur?) 2- Benim sorum şu olacak ben yumurtlamam olmadıgı için adet olamıyorum sanıyordum(bu kanıya nerden vardım bilmiyorum) İleride sağlıklı bir bebek dünyaya getireilirmiyim?Kendimde bu hissiyatımı hiç oturtamadım anne olmak yada annelik duyguları![]() ![]() Sanki sağlıklı bir bebeğim olmayacak gibi geliyor![]() ![]() ![]() Herkese İyi Günler ![]() ![]() ![]() |
|
|
|