![]() |
Depresyon Testi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Depresyon TestiDepresyon Testi Depresyon Testi En az son iki haftadan beri asagidaki sorulardan en az besine tam puan veriyorsaniz sizde DEPRESYON sorgulanmalidir ![]() Puanlarinizi toplayin ve testin sonunda aldiginiz puanin bulundugu araligi okuyun ![]() ![]() 1 -çökkün bir ruh hali,ilgi kaybi yada yaptiklarindan zevk alamama 0) Hiç bir zaman 1) Ara sira 2) çogunlukla 3) Her zaman 2 -Günlük islerimi yapmaya karsi isteksizim 0) Hiç bir zaman 1) Ara sira 2) çogunlukla 3)3) Her zaman 3 - Istahim çok kötü (yada asiri istah artmasi oldu) ![]() ![]() 0) Yanlis 1) Ara sira 2)2) Dogru 4 - Hemen her gün asiri uyuyorum (yada uykusuzluk çekiyorum) 0) Hiç bir zaman 1) Ara sira 2) çogunlukla 3)3) Her zaman 5 -Sikintili ve huzursuz hissediyorum, yerimde duramiyorum ![]() 0) Hiç bir zaman 1) Ara sira 2) çogunlukla 3)3) Her zaman 6 - Kendini yorgun bitkin halsiz hissediyorum(Sanki enerjim çekilmis gibi) 0) Hiç bir zaman 1) Ara sira 2) çogunlukla 3)3) Her zaman 7 - Kendimi degersiz asagilik yada suçlu gibi hissediyorum 0) Hiç bir zaman 1) Ara sira 2) çogunlukla 3)3) Her zaman 8 - Dikkatimi bir noktaya toplayamiyorum 0) Hiç bir zaman 1) Ara sira 2) çogunlukla 3)3) Her zaman 9 - Cinsel istegimde asiri azalma oldu 0) Hiç bir zaman 1) Ara sira 2) çogunlukla 3)3) Her zaman sonuç bölgesi Sorun yok ![]() ![]() Dikkat bu nokta kritik noktadir ![]() ![]() ![]() Depresyonda olabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|