Herpes hastalığı gözde hemen hemen her yapıyı tutabilir En çok tuttuğu yapı ise korneadır Herpetik keratit olarak isimlendirilen bu durum kesafet oluşturarak görmeyi bozabilir Bu nedenle gecikmeden tedavisinin yapılması gerekir Tam tedavisi yoktur Vücudun zayıf düştüğü durumlarda tekrarlama gösterebilir Her nüks edişinde titizlikle tedavisi gerekir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.