Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hafıza, kaybı, menopoz

Hafıza Kaybı - Menopoz

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hafıza Kaybı - Menopoz

Hafıza kaybı da menopoz belirtilerinden biridir

Eskiden okuduklarımın hemen hepsi aklımda kalırdı; artık bir sayfayı birkaç kez okumak zorunda kalıyorum Özellikle de, araştırma amacıyla okurken bir türlü dikkatimi okuduğum şeye veremiyorum İncelediğim bir metni tam olarak anlamak için üst üste birkaç kez okumak zorunda kalıyorum
Hayatınızı seminer vererek kazanıyorsanız, bu durum tam bir felaket olarak nitelendirilebilir Her seminerin kendine özgü hedefleri ve konu akışı vardır Kalabalık bir insan grubu önünde konuşurken birden her şeyin aklınızdan silindiğini düşünebiliyor musunuz? insanların çoğu toplum içinde konuşmaktan en az ölümden korktukları kadar korkarlar Bir konuda görüş belirtirken birden her şeyi unuttuğunuzda ne kadar utanacağınızı anlatamam Neyse ki, bu çok sık başıma gelmiyor
Dürüst olup, olanları kabul etmenin yararına inanıyorum Şükürler olsun, artık fazla sorun yaşadığımı söyleyemem Ama yine de, yaptığım konuşmanın qzetini elimin altında bulundururum

Kaynak: Cinsel Sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com