|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dişlerim, porselen, sorularınızın, yanıtları, üst |
![]() |
Üst Dişlerim Porselen (Sorularınızın Yanıtları) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üst Dişlerim Porselen (Sorularınızın Yanıtları)Dt Duygu Karaosmanoğlu ağız ve diş sağlığı ile ilgili sorularınızı yanıtlıyor ![]() Dt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba Duygu Hanım dişlerim gayet sağlıklı fakat daha da beyaz olmasını istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok fazla sigara kullanmıyorsanız(günde 2 paket gibi) bir diş hekimine danışıp beyazlatma yaptırabilirsiniz ![]() Benim üst dişler porselen kaplama yapıldı 2 sene önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizi görmeden neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda kesin yorum yapamam ![]() ![]() ![]() ![]() Benim köpek dişlerim öne çıkık ve ben 22 yasındayım ![]() ![]() Ortodontik tedavi ile dişlerinizin dizilimi düzeltilebilir ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor abla merhaba ben 15 yaşında bir genç kız sayılırım 2 tane arka dişim çürük ağrı falan yok sadece çürümüş bugünde doktora gidiceğiz çok korkuyorum sizce bu dişe ne yapabilirler? cevaplarınızı bekliyorum ![]() ![]() Dişte ağrı yoksa sadece dolgu yapılır ![]() ![]() ![]() Sayın Duygu Hanım benim sorunum dişlerime tel taktırdım tedavim bitti fakat şimdide dişlerim eskisi kadar beyaz değil diş macunumu ipana olarak önerdi diş doktoru fakat hiç bir değişiklik yok bir türlü beyazlatamıyorum ne önerebilirsiniz cevap vereceğiniz için teşekkür ederim iyi günler dilerim ![]() Bir diş hekimine danışıp beyazlatma yaptırırsanız,istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz ![]() Merhaba , ben seyrek ve koyu renkli dişlere sahibim laminate veneer yaptırmak istiyorum alt ve üst görünebilecek kısımları yaklaşık ne kadara mal olur ve İzmir de bu konuda güvenebileceğim bilgi ve teknolojiye sahip dr yada merkezler tavsiye edebilir misiniz ![]() ![]() Laminate veneerlerin fiyatı tek diş için ortalama 300€-500€ gibi değişir ![]() ![]() ![]() Ben laminate kaplamanın maliyetini öğrenmek istiyorum ![]() Fiyatı kullanılan malzeme,çalışılan laboratuar ve yapan kişinin tecrübe ve becerisi belirler ![]() ![]() ![]() Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Valikonağı Cad ![]() No 173 D11/1 Nişantaşı-Istanbul Tel: 0212-2912920-21-22 www ![]() ![]() info@creadanta ![]() Kaynak: Ekolay |
![]() |
![]() |
|