Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dişlerim, porselen, sorularınızın, yanıtları, üst

Üst Dişlerim Porselen (Sorularınızın Yanıtları)

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üst Dişlerim Porselen (Sorularınızın Yanıtları)

Dt Duygu Karaosmanoğlu ağız ve diş sağlığı ile ilgili sorularınızı yanıtlıyor

Dt Duygu KaraosmanoğluDiş eti rahatsızlığım var (SorularınızınDiş etlerimde siyahlaşma (Sorularınızın Yanıtları)Bebeğimin neden dişleri çıkmadı? (SorularınızınDiş etim çok ağrıyor (Sorularınızın

Merhaba Duygu Hanım dişlerim gayet sağlıklı fakat daha da beyaz olmasını istiyorum bir yıl önce anne oldum doğumdan sonra sararma oldu dişlerimde bu sorunu nasıl çözebilirim sigara kullanıyorum Teşekkürler

Çok fazla sigara kullanmıyorsanız(günde 2 paket gibi) bir diş hekimine danışıp beyazlatma yaptırabilirsiniz

Benim üst dişler porselen kaplama yapıldı 2 sene önceBugün ağrım vardı dişçime gittimKaplama altında çürüyen dişler var dediBu çürüyen ön dişleri kanal tedavisi yapacak ama bazı dişlerimi kaybedecekmişim Bu yüzden kaplama tutmazmış ve diş çekmeden köklere vida takacağını söyledi Bu yöntem uygun mudur?Kaybettiğim dişlere ne yapılabilir henüz 29 yaşındayım ve damak diş yaptırmak istemiyorum

Sizi görmeden neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda kesin yorum yapamamKanal tedavisi ve dişe post(vida) uygulaması yaptığımız yöntemlerdirÇektirmeniz gereken dişlerin yerine implant yaptırmanız bir başka seçenek olabilirİsterseniz başka bir hekime daha danışabilirsiniz

Benim köpek dişlerim öne çıkık ve ben 22 yasındayım bu saatten sonra telle düzlemesi mümkün mü eğer mümkünse ne kadar sürer? birde başka bir tedavi yöntemi var mı? Mesela o dişler çekilip yerine diş yapılabilir mi? Teşekkür ederim

Ortodontik tedavi ile dişlerinizin dizilimi düzeltilebilir Sizi görmeden kesin bir zaman söylemek zor ama ortodontik tedavi ortalama 1,5 yıl sürer ama bu süre vakaya göre uzayabilir veya kısalabilirKöpek dişleri diş diziliminde çok önemli bir yere sahiptir ve çekilmeleri büyük hata olurBir ortodontiste danışmanızı tavsiye ederim

Doktor abla merhaba ben 15 yaşında bir genç kız sayılırım 2 tane arka dişim çürük ağrı falan yok sadece çürümüş bugünde doktora gidiceğiz çok korkuyorum sizce bu dişe ne yapabilirler? cevaplarınızı bekliyorum İyi günler

Dişte ağrı yoksa sadece dolgu yapılırAğrı duymaman için önce biraz iğne yapılır ve daha sonra çürük temizlenerek dolgu yerleştirilirEndişelenmene gerek yok

Sayın Duygu Hanım benim sorunum dişlerime tel taktırdım tedavim bitti fakat şimdide dişlerim eskisi kadar beyaz değil diş macunumu ipana olarak önerdi diş doktoru fakat hiç bir değişiklik yok bir türlü beyazlatamıyorum ne önerebilirsiniz cevap vereceğiniz için teşekkür ederim iyi günler dilerim

Bir diş hekimine danışıp beyazlatma yaptırırsanız,istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz

Merhaba , ben seyrek ve koyu renkli dişlere sahibim laminate veneer yaptırmak istiyorum alt ve üst görünebilecek kısımları yaklaşık ne kadara mal olur ve İzmir de bu konuda güvenebileceğim bilgi ve teknolojiye sahip dr yada merkezler tavsiye edebilir misiniz Teşekkür ederim

Laminate veneerlerin fiyatı tek diş için ortalama 300€-500€ gibi değişirAma bu hayatta bir kez yaptıracağınız bir şey olacağından fiyattan çok hekime ve yapılan işe güven önceliğiniz olmalıdırMaalesef İzmir'de size tavsiye edebileceğim bir yer yok

Ben laminate kaplamanın maliyetini öğrenmek istiyorum Çok pahalı bir yöntem olduğunu biliyorum ama 300 veya 400 gibi tek dişe rakam gerçektende çok abartılı değil mi?

Fiyatı kullanılan malzeme,çalışılan laboratuar ve yapan kişinin tecrübe ve becerisi belirler Önemli olan fiyat ile kalitenin doğru orantıda olmasıdır Laminate veneer tedavisi estetik bir uygulanmalıdır ve her estetik uygulamada olduğu gibi maliyeti yüksektir

Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Valikonağı Cad YKB Vakıf Binası

No 173 D11/1

Nişantaşı-Istanbul

Tel: 0212-2912920-21-22

wwwcreadentacom[/b]

info@creadantacom
Kaynak: Ekolay

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com