![]() |
Hawada Duran Taşş |
![]() |
![]() |
#1 |
bessraa
|
Hawada Duran Taşş![]() PEYGAMBER EFENDİMİZ (S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() ( müslüman olmayanlar için ) Adamların hiç mi aklı yok ya bunları görüolar ama hâlâ inanmıyolar Allah (c ![]() paylaşım için tşk ler !! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
yosun_26
|
![]() Ne Kadar İlgİnÇ Bİ GÖrÜntÜ Eee İŞte Buda ALLAHIN BÜyÜklÜĞÜnden Kaynaklaniyor hala ALLAHtan korkmayanlar varya aramızda inanamıyorum onlara yaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
emre_emre_61
|
![]() enfeslik geçekliğin buluştuğu resim inanmayanlara bu resim ve anlamı gösterilerse ancak o zaman inanırlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
sevdalibulut
|
![]() maalesef bu resim bir feyk aslında böyle bir taş var ama o taş bu diil muallaktaşı mescidi aksa nın içinde bulunuyor ve etrafı kapalı yani bakıldığında havada durduğu anlaşılmıyor ![]() biraz araştırırsanız gerçeği bulursunuz :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() evet senin dediğin gibi bende öyle biliyor ve televizyonda da seyrettim doğrudur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
punisher
|
![]() Arkadaşlar Arkadaşlar Arkadaşlar Çok üzülüyorum ya böyle bişeye nasıl kana biliyosunuz Böyle bişey yok Peygamber efendimiz Miraca Burak denilen bir cennet hayvanının sırtında yükselmiştir taşın değil ve yine o hayvan ile geri inmiştir ![]() Bir taş var evet mescidi aksa da altın bir muhafaza içinde saklanan Hacer-ül Esved yani gökten gelen taş peygamber efendimiz bu taşın kutsal oldugunu ümmetine söylemiş ve muhafaza altına alınmıştır bu resimdeki görüntü yanılsamadır inanmayın ve yanılgıya gıybete düşmeyin biraz araştırın :) Saygılarımla ![]() ![]() ![]()
![]() |
|