![]() |
Harry Potter Ölecek |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Harry Potter ÖlecekHarry Potter ölecek! ![]() Harry Potter romanlarının yazarı JK Rowling, bir kez daha böyle bir fantezi roman yazmayacağını söyledi ![]() Rowling, İskoçya’nın Edinburgh kentinde Alman Der Spiegel dergisine verdiği röportajda, şu sıralar küçük çocuklar için bir masal kitabı yazdığını belirterek, "Artık Harry Potter gibi bir fantezi roman yazmayacağım ![]() ![]() ![]() Milyonlarca hayranının eleştirilerine rağmen bu baskılara boyun eğmeyeceğini ifade eden Rowling, "Ben Harry Potter’ın güzel dünyasını terk ettim ve bu dünyaya bir daha dönmeyeceğim" diye konuştu ![]() Harry Potter’ın sonunu, roman dizisine başladığı andan itibaren düşünmeye başladığını, buna rağmen dizinin sonunda göz yaşlarını tutamadığını kaydeden Rowling, "Burada Harry ölüme hazırlanıyor ![]() ![]() ![]() Harry Potter’ın 7 ![]() ![]() Kafelerde çalışmayı sevdiğini, ancak bulunduğu birçok kafenin kapandığını belirten Rowling, "Harry Potter üzerinde çalıştığım çoğu yeri herhalde bir şekilde lanetledim" şeklinde espri de yaptı ![]() Rowling ayrıca, Harry Potter’ın ABD’nin Florida eyaletindeki bir eğlence parkına da konu olacağını, yasal olarak bunu engelleyemediğini belirterek, "Ancak mutlaka güzel bir tesis olacak" dedi ![]() |
![]() |
![]() |
|