Bitanesine! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Bitanesine! Resmi büyütmek için üzerine tıklayın Korktuğumda Sıkıca sarılabilmeliyim, Üşüdüğümde Isıtmalısın beni yüreğinle ![]() ![]() Çocuklaşıp ağladığımda Okşamalısın saçlarımı, Tesellim olmalısın Tesellin olmalıyım Acılara gülümseyebilmelisin Küçük bir tebessümün Bazen de, Koca bir yürekten akan S e v g i n Y a ş a t m a l ı b e n i Sevdamız sınırsız olmalı ![]() ![]() ![]() Kurutmalısın, acıları Yüreğindeki sayfalarda Umut olmalı, Heyecan olmalı gözlerinde Uzak olmalısın ! Hüzünlerden, kederlerden Hayat bulmalısın, İşte yaşamak bu'' demelisin, Gözlerimi düşündükce Daha fazla sevmelisin ![]() ![]() ![]() Gizlemeden gözyaşlarımızı a ğ l a y a b i l m e l i y i z Paylaşıp sevinçlerimizi G ü l e b i l m e l i y i z Sığınağın olmalıyım Zorlukları,korkuları Birlikte yenmeliyiz ![]() ![]() ![]() İçimde olmalısın ! Yoksan yanımda bile Hissetmeliyim varlığını, Fizan da olsan bile ![]() ![]() Tutkunsam, yanıksam, Sevdalıysam sana Yaşatmalı beni bu sevda ![]() ![]() Resmi büyütmek için üzerine tıklayın Vazgeçilmezin ben, Vazgeçilmezim sen, Paylaşmak istemediğin Tek varlık ben ![]() ![]() Paylaşılmazım sen ![]() ![]() Canım olmalısın, Ya ş a t m a l ı s ı n b e n i ![]() ![]() Canın olmalıyım, Y a ş a t m a l ı y ı m s e n i ![]() ![]() B İ T A N E S İ N E S e v i y o r u m S e n i alıntı
|
#2 |
|
bbk
|
ben sen olmalıyım sende ben ikimiz bir kişi olmalıyızçok güzel ellerine sağlık suskun
|
|
#3 |
|
suskun
|
Teşekkür ederrim bbk vaktini ayırıp okduğun için:))seninl,kiler kadar güzel değil ama idare et:)) |
|
|
|
#5 |
|
ezeLmc
|
gercekten cok gusel siirlerin suskun , senın bu duygusallıgına asık olmamak elde degıl |
|
|
|
#6 |
|
angelesdream
|
suskuuun:s yanlış görüyorum değilmi?yeni farkettim ![]() neyse bi ara seninle konuşalım biz olurmu:)
|
|
|
|