![]() |
Dün Gece Eski Sevgilime Gittim |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Dün Gece Eski Sevgilime GittimDün gece eski sevgilime gittim, gözlerim ıslak ![]() Bir anlık, bir gecenin karanlığı kadar kısa zaman ![]() Dünyalar benim ola ola, hayaller kura kura, hovardalar gibi arsız, ama ürkek ![]() ![]() ![]() Üzerinde solmuş yeşil elbiseleri vardı ![]() Fısıldadım: "Ben sana áşıktım ![]() ![]() ![]() ‘‘Bilmem ![]() ![]() ![]() ‘‘Hani ben,üç çekimlik sigara, tek yudum çayı çıkınlayıp şarkılara,dürüm dürüm dürüp arzularımı sarıp sırtıma, seni bırakıp gitmiştim ya yıllar önce ![]() Donuk gözlerle baktı ![]() ‘‘Beni seven çok oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar bembeyaz olan bacaklarını gösterdi: ‘‘Bak, bıçak yaraları ![]() ![]() ![]() ‘‘Niçin? ![]() ![]() ![]() ‘‘Yağmalandım, soyuldum, benliğimi ve kişiliğimi çaldırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soluk yeşil elbisesini sıyırıp omzunu açtı: ‘‘Diş izleri kaldı, her gelen birşeyler kopardı benden'' Ağladı ![]() Onu avutmak için yanaklarını sildim ![]() Geçen gece bir eski sevgiliyi seyrettim Tophane'ye çıkarak ![]() ![]() ![]() Başımı omuzlarına koyup, uyumak istedim; yorgun-fersiz gözlerle bakıp, daldım gittim ![]() ‘‘Sen misin? ![]() ![]() ![]() ‘‘Benim ben ![]() ![]() İliklerime kadar üşüdüm ![]() Ergenekon-20Eylül 2007 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() ben şimdi ne diyeyim ki? zaten birşey desemde bu muhteşem anlatımın önüne geçemeyeceğim belli birşey ![]() ![]() çok,gerçekten çok beğendim sevgili ergenekon ![]() ![]() güzel yazı ve şiirlerini bizlerler paylaştığın için çok teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() İnsanın doğup büyüdüğü yerleri bir kadını severcesine büyük bir aşkla sevmesi çok güzel ![]() ![]() ama ne yazıkkı bu yozlaşma her yerde mevcut gönül isterki o çirkin binalar yerine yeşil olsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bukettt
|
![]() memleket sevdiğin kadın çok güsel bütünleştirilmiş yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler abicim harika devamını bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mate
|
![]() Nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum ama keşke daha önce okusaydım diyebileceğim kadar güzel bir yazı ![]() ![]() Aynı hisleri izmire 6 yıl sonra döndüğümde hissettim Mükemmel bir anlatım teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Bursaya çocukluğumdan beri gidip gelirim çok sevdiğim bir şehir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|