Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, aşk, sebebimin

Adı Aşk Sebebimin....

Eski 09-14-2007   #1
tatia27

Adı Aşk Sebebimin....

Belki de zamansız açtım içimi,
Yüreğim şeffaftı,Aklımsa deli
Ben geldim,Sen kaçtın hep bana inat,
Bir Vardın,Bir yoktun Hep Masal Gibi

Aşkta zamanlama hatam vardı benim Ya çok geç kaldım aşk'a yada çok erken!Geç de kalsam erken de ben yine de çabaladım belki eksikliğimi doldur urum,ya da fazlalığımdan alırım diye Çabaladım ama 'Yaranamadım'!Yine de hatayı hep kendim de aradım ''Taa ki senin sonum olduğunu düşünüp başlangıcım bile olamayacağını farkettiğim güne kadar!!''Bizim ki aşk değildi,'Sobele meçti;bense hep ebe,Hiç sobele yemeye n!'Çok savaştım kendim le 'Var mısın ? Yok musun ? diye,senin cevap vereme diğin sorula rıma yanıtı yine kendim buldum O zaman anladım aşk bendim,sense figüran!!!

Ne kara kaşına,ne kara gözüne,
Ben bir tek sözüne tutulu p kaldım
Değmedi bir kere elleri m yüzüne,
Gel gör ki bin yıldır sanki vardın

Güvenme o yüzüne,gözüne,yalancı gözlerineBen senin insanlığına tapmıştım,'Yanılana kadar'Ben i sevişine tapmıştım 'Hayatına başka birini sokana kadar',yanımda oluşuna tapmıştım 'Kötü günde ortada bırakan kadar'Unu tamam sanmıştım 'Cümlelerin beni yakana kadarmış'!!

Adı 'Aşk' Sebebi min,
Her hata Kalbim in
Hep değerinden,
Hep gereğinden,
Hakett iğinden Çok Sevdim !

Kimsey i suçlamıyorum sonumuzun bu kadar yıpratıcı ve nefret ettirici biçimde olmasından'Seni bile!!'Sana kimse kalbin i gereks iz eğlenceler dışında kullanmayı öğretmediyse seni bunun için suçlayamam ki!!Kend imi suçluyorum sadece !Öğretemedim sana sevmey i,İnsanlığıGöre göre,Bile bile sevdim seni!Gereğinden fazla değer verdim,sahiplendim,yanında oldum ''Hiçbirini Haketmedin!!''

İyi ki Gittin,
Sen Beni Hiç Haketm edin
Artık Unuttu m Seni,
Çıkma bundan böyle Yollarıma!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com