Adı Aşk Sebebimin.... |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Adı Aşk Sebebimin....Belki de zamansız açtım içimi, Yüreğim şeffaftı,Aklımsa deli ![]() ![]() Ben geldim,Sen kaçtın hep bana inat, Bir Vardın,Bir yoktun Hep Masal Gibi Aşkta zamanlama hatam vardı benim ![]() Ya çok geç kaldım aşk'a yada çok erken!Geç de kalsam erken de ben yine de çabaladım belki eksikliğimi doldur urum,ya da fazlalığımdan alırım diye![]() Çabaladım ama 'Yaranamadım'!![]() Yine de hatayı hep kendim de aradım ''Taa ki senin sonum olduğunu düşünüp başlangıcım bile olamayacağını farkettiğim güne kadar!!![]() ''Bizim ki aşk değildi,'Sobele meçti;bense hep ebe,Hiç sobele yemeye n!'Çok savaştım kendim le 'Var mısın ? Yok musun ? diye,senin cevap vereme diğin sorula rıma yanıtı yine kendim buldum ![]() ![]() O zaman anladım aşk bendim,sense figüran!!!Ne kara kaşına,ne kara gözüne, Ben bir tek sözüne tutulu p kaldım ![]() Değmedi bir kere elleri m yüzüne, Gel gör ki bin yıldır sanki vardın ![]() Güvenme o yüzüne,gözüne,yalancı gözlerine ![]() ![]() Ben senin insanlığına tapmıştım,'Yanılana kadar'![]() ![]() Ben i sevişine tapmıştım 'Hayatına başka birini sokana kadar',yanımda oluşuna tapmıştım 'Kötü günde ortada bırakan kadar'![]() ![]() Unu tamam sanmıştım 'Cümlelerin beni yakana kadarmış![]() '!!Adı 'Aşk' Sebebi min, Her hata Kalbim in ![]() Hep değerinden, Hep gereğinden, Hakett iğinden Çok Sevdim ![]() ![]() !Kimsey i suçlamıyorum sonumuzun bu kadar yıpratıcı ve nefret ettirici biçimde olmasından ![]() ![]() 'Seni bile![]() !!![]() 'Sana kimse kalbin i gereks iz eğlenceler dışında kullanmayı öğretmediyse seni bunun için suçlayamam ki!!![]() Kend imi suçluyorum sadece ![]() ![]() !Öğretemedim sana sevmey i,İnsanlığı![]() ![]() Göre göre,Bile bile sevdim seni!Gereğinden fazla değer verdim,sahiplendim,yanında oldum ![]() ''Hiçbirini Haketmedin!!![]() '' İyi ki Gittin, Sen Beni Hiç Haketm edin ![]() ![]() Artık Unuttu m Seni, Çıkma bundan böyle Yollarıma!! ![]() ![]()
|