![]() |
Gidişin Kadar Dönüşünde Yalandı! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Gidişin Kadar Dönüşünde Yalandı!![]() Sen Benden Umudu hançerleyerek gittin ![]() ![]() Biz seninle ; Küçük küçük zamanları biriktirip Yeni bir dünya kurmuştuk ikimize Hani söz vermiştin ya Hani hep olacaktın ya bende artık Yasaktı oysa seni sevmelerim Özlemelerim Her gelişinde gidişin vardı gözlerimde Her gelişinde uğurlamak ne zordu seni Umutla bekle dedin bana Önce damla damla bekledim Deniz deniz Okyanus bekledim seni Seni beklemeyi sevdim ben senden önce Yoruldum Ağladım Bekledim ![]() ![]() Hani söz vermiştin ya Sadece ben olacaktım ya sende Tüm mutsuzlukları bırakıp gelecektin ya Oysa hazır değilmişsin bitirişlere Girdapların varmış yenemediğin Korkuların varmış Ne çok sevmişim ben seni Ve keşke söküp alabilsem icimden kahrolasi yüregimden Yakabilsem her şeyi ![]() ![]() Bitti işte diye bağırabilsem yerine ![]() ![]() Tüm mutsuzluğuna rağmen Bensiz bir hayat seçtin sen kendine Biliyorum ki üzgünsün Biliyorum ki canin yaniyor seninde Ama sonuçsuz kalıyor her şey işte Hayalsizim artık Sessizim Dondu yaşam gözlerimin önünde ![]() ![]() Yine de tesellisiz bırakmadı yaşam beni Kapalı kapım artık aşklara ![]() ![]() Hani söz vermiştin ya Gitmeyecektin hic ![]() ![]() Sözlerin yalandi ![]() ![]() Gittin Döndün ![]() ![]() ![]() Gidisin kadar Dönüsünde yalandi !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hande o kadar güzel şiirler yazıyorsun ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler güzel şair ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|