![]() |
Okuldan Kaçma İle İlgili Örnek Anket |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okuldan Kaçma İle İlgili Örnek AnketOKULDAN KAÇMA İLE İLGİLİ ANKET Değerli Öğrencimiz, Bu anketin okul çalışmalarınızla hiçbir ilgisi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ankette 21 cümle yer almıştır ![]() ![]() ![]() Teşekkür ederiz ![]() SORULAR : 1- Okuldan sık sık kaçarım ![]() 2- Derslerime hazırlanamadığım günler çoğunlukla okuldan kaçarım ![]() 3- Okuldan kaçınca zamanımı ders çalışabileceğim bir yerde geçiririm ![]() 4- Okuldan kaçınca zamanımı bir eğlence yerinde geçiririm ![]() 5- Okula geç kalınca geri dönerim ![]() 6- Sevmediğim öğretmenlerin dersi olduğu günler okula gelmek istemiyorum ![]() 7- Devamsızlığımın nedeni çoğunlukla sağlığımın bozuk olmasındandır ![]() 8- Zor derslerin aynı günlerde toplanması okuldan kaçmama neden oluyor ![]() 9- Aldığım notu yeterli bulduğum zaman ikinci bir sınava katılmamak için okuldan kaçarım ![]() 10- Sevmediğim derslerin olduğu günler çoğunlukla okuldan kaçarım ![]() 11- Okulu sevmediğim için okuldan kaçarım ![]() 12- Zevk için okuldan kaçarım ![]() 13- Dinlenmek için okuldan kaçarım ![]() 14- Bir sonraki gün olacak sınava hazırlanmak için okuldan kaçarım ![]() 15- Yakın arkadaşlarımla buluşup gezmek için okuldan kaçarım ![]() 16- Güzel bir filmi kaçırmamak için okuldan kaçarım ![]() 17- Kıyafetim yüzünden okula gitmediğim oluyor ![]() 18- Ailem, okula devamım konusunda ilgisiz kalıyor ![]() 19- Arkadaşlarımla anlaşarak birlikte okuldan kaçtığım oluyor ![]() 20- Devamsızlıktan doğrudan sınıfta kaldığım oldu ![]() 21- Okuldan kaçma yüzünden disiplin cezası aldım ![]() Bunların dışında sizi okuldan kaçmaya zorlayan nedenler varsa aşağıya maddeler hainde yazınız ![]() 1- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|