![]() |
Denge Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denge Olumlamasıkendimi ayakta duruyor imgeliyorum ayakta duruyorum durduğum yer dünyanın merkezi ben merkezdeyim ayaklarım dünya ananın şefkatini, gücü, şifasını, yaratıcılığını, renklerini alıyor ![]() şefkatli, güçlü, yaratıcı, renkli, şifacı oluyorum ![]() tüm bedenim bunları tüm insanlara yansıtıyor ![]() ayakta duruyorum ben merkezdeyim başım gökyüzünün bereketini, özgürlüğünü, şifasını, neşesini alıyor ![]() bereketli, özgür, neşeli, şifacı oluyorum ![]() tüm bedenim bunları tüm insanlara yansıtıyor ![]() ev gezegende ayakta duruyorum kollarımı açıyorum ![]() ellerimi açıyorum ![]() avuçlarım; havanın, suyun, toprağın, ateşin desteğini alıyor ![]() dengede duruyorum, odağımı evrensel sevgiye alıyorum ![]() SEVGİ OLUYORUM ![]() tüm bedenim sevgiyi tüm insanlara yansıtıyor ![]() ev gezegende, dünyada merkezde duruyorum aynaya bakıyorum BEN BENİM diyorum eşsiz, biricik, değerli oluyorum ![]() bende olanın farkına varıyorum şükran sunuyorum ![]() duruyorum kendimi doğuruyorum derin bir nefes veriyorum derin bir nefes alıyorum bu aldığım derin nefes benim ilk nefesim oluyor ![]() ve veriyorum bu an ı tüm insanlara yansıtıyorum ![]() ev gezegende an da ayakta kendi merkezlerinde duran tüm insanları görüyorum an da el ele tutuşuyoruz imgeliyorum an da bir derin nefes veriyoruz bu aldığımız nefes bizim ilk nefesimiz oluyor ![]() ve veriyoruz DOĞUYORUZ BUNU SES İLE KUTLUYORUZ İÇİMİZİN, ÖZÜMÜZÜN SESİNİ ÇIKIRIYORUZ bu ses evreni sarıyor evrende her bir hücre hücre içi enerji ses oluyor titreşim oluyoruz ![]() bu an ı sonsuz ediyoruz ![]() yüce yaradan a her bir varlığa her bir insana kendimize şükranlarımızı sunuyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|