![]() |
Karşı Cins Etkileşimi Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karşı Cins Etkileşimi OlumlamasıErkekler İçin Kadınlarla kolayca küçük konuşmalar yapıyorum ![]() Kadınların yanında rahat ve huzurluyum ![]() Kadınlar beni karşı konulmaz buluyor ![]() kadınların yanında sakinim ![]() Alfa bir erkeğim Usta bir baştan çıkarıcıyım ![]() Ben seksiyim ![]() Kadınlarla bir aradayken gözlerine bakıyorum ![]() Güzel kadınları çekiyorum ![]() Herhangi bir kadına kolaylıkla gidip,onunla konuşmaya başlıyorum ![]() Kadınlarla buluşmak benim için gitgide daha kolay oluyor ![]() Kadınları kolayca güldürebiliyorsun ![]() reddedilmenin benim üzerimde bir etkisi yok ![]() Kadınlarla buluşmayı seviyorum ![]() Başarılı kadınlarla karşılaşıyorum ![]() Bayanlar İçin Erkekler bana doğru çekiliyor ![]() Erkeklerin yanında kendimden eminim ![]() Harika adamlarla kolayca karşılaşıyorum ![]() kendimden eminim ![]() Erkeklerle buluşmaktan keyif alıyorum ![]() Harika bir mizah anlayışım var ![]() Erkeklerle kolayca göz kontağı kuruyorum ![]() Sevgi dolu,yardımsever,şefkatli ve çekiciyim ![]() Erkeklerin yanında rahatım ![]() Erkekler benimle konuşmaktan keyif alıyorlar ![]() Erkeklerle buluşmak benim için daha kolaylaşıyor ![]() Düzgün,nazik,iyi ve yardımsever erkekleri çekiyorum ![]() Erkeklerin yanında sakin ve rahatım ![]() Başarılı erkekler sık sık bana yaklaşıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Karşı Cins Etkileşimi Olumlaması |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karşı Cins Etkileşimi OlumlamasıBayanlar İçin Erkekler bana doğru çekiliyor ![]() Erkeklerin yanında kendimden eminim ![]() Harika adamlarla kolayca karşılaşıyorum ![]() kendimden eminim ![]() Erkeklerle buluşmaktan keyif alıyorum ![]() Harika bir mizah anlayışım var ![]() Erkeklerle kolayca göz kontağı kuruyorum ![]() Sevgi dolu,yardımsever,şefkatli ve çekiciyim ![]() Erkeklerin yanında rahatım ![]() Erkekler benimle konuşmaktan keyif alıyorlar ![]() Erkeklerle buluşmak benim için daha kolaylaşıyor ![]() Düzgün,nazik,iyi ve yardımsever erkekleri çekiyorum ![]() Erkeklerin yanında sakin ve rahatım ![]() Başarılı erkekler sık sık bana yaklaşıyor --- Sonraki mesaj --- Deneyelim bakalım hayırlısı ![]() |
![]() |
![]() |
|