![]() |
Aşk Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk OlumlamasıOnu kolayca affediyorum böylece ruhum özgürleşiyorbedenim rahatlıyorduygularım doğal haline dönüyor ![]() Yumuşak bir sesle konuşuyorsevgi dolu ifadeler kullanıyorum ![]() Bağlanmakla ilgili bütün korkularımdan kolayca arınıyorum ![]() Aşkı neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum ![]() ![]() Sevgi dolu ve uyumlu ilişkiler içindeyim… Varlığımın derinlerinde sonsuz bir sevgi kaynağı var ![]() Gittiğim her yerde mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum ![]() ![]() Hayatıma sadece sağlıklı ilişkileri çekiyorum ![]() Duygularımı kolaylıkla ifade edebiliyorum ![]() ![]() Girdiğim her ortam da yeni arkadaşlar ediniyor güçlü dostluklar kuruyorum ![]() ![]() Hayatımda harika bir insan var ![]() ![]() ![]() Hayatla uyum içinde ilerliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Beklentilerimden özgürleşiyorum ve kendimi ilişkinin akışına bırakıyorum… nil gün sevgiyle hep mutlu kalın iyi ki varsınız Alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşk Olumlaması |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk OlumlamasıOnu kolayca affediyorum böylece ruhum özgürleşiyorbedenim rahatlıyorduygularım doğal haline dönüyor ![]() Yumuşak bir sesle konuşuyorsevgi dolu ifadeler kullanıyorum ![]() Bağlanmakla ilgili bütün korkularımdan kolayca arınıyorum ![]() Aşkı neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum ![]() ![]() Sevgi dolu ve uyumlu ilişkiler içindeyim… Varlığımın derinlerinde sonsuz bir sevgi kaynağı var ![]() Gittiğim her yerde mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum ![]() ![]() Hayatıma sadece sağlıklı ilişkileri çekiyorum ![]() Duygularımı kolaylıkla ifade edebiliyorum ![]() ![]() Girdiğim her ortam da yeni arkadaşlar ediniyor güçlü dostluklar kuruyorum ![]() ![]() Hayatımda harika bir insan var ![]() ![]() ![]() Hayatla uyum içinde ilerliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Beklentilerimden özgürleşiyorum ve kendimi ilişkinin akışına bırakıyorum |
![]() |
![]() |
|