![]() |
Yeni Birşeyler Yapmak Lazım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Birşeyler Yapmak Lazımarkadaşlar enerjinizi odaklamak için bi konu açtım hani iste olsun gerçeği varya onu yapacağız şimdi ne yapacaksınız biliomusunuz yaşadığınız kavgaları kırgınlıkları unutun ve hep beraber hayal kuralım gerçekmiş gibi onunla geçirdiğiniz bi günü anlatın ama şimdiki zamanda olsun bekliyorummmm tek çare büyü değil asıl büyü içinizde büyüyüde inanarak yapıosunuzda oluo nie bunu yapmıosunuz anlayamadım illa günahmı olmalı hani pahalıysa iiidir gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeni Birşeyler Yapmak Lazım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Birşeyler Yapmak Lazımpeki keydiley evet çok severim ben de hayal kurmayı ama ne kadar etkilidir bilemiyorum zira aylardır hayal kuruyorum ama bir arpa boyu yol alamadık yani kopmuyoruz da birleşemiyoruz da :ermm: gerçi ağlayıp huzursuz olduğum dönemler daha ağırlıkta tabi insan üzgünken iyi günlerini onunla mutlu zamanlarını hatırlamakta zorluk çekiyor bununla nasıl başedeceğimiz konusunda fikrin var mı acaba önce onu halledelim sonra söz ben başlayacağım hayal kurmaya burada ama önce kırgınlıkları ve üzüntüleri nasıl atacağım aklımdan onu düşününce haliyle mutlu anlar kadar bunları da hatırlıyorum |
![]() |
![]() |
|