Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birşeyler, lazım, yapmak, yeni

Yeni Birşeyler Yapmak Lazım

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar enerjinizi odaklamak için bi konu açtım hani iste olsun gerçeği varya onu yapacağız şimdi ne yapacaksınız biliomusunuz yaşadığınız kavgaları kırgınlıkları unutun ve hep beraber hayal kuralım gerçekmiş gibi onunla geçirdiğiniz bi günü anlatın ama şimdiki zamanda olsun bekliyorummmm tek çare büyü değil asıl büyü içinizde büyüyüde inanarak yapıosunuzda oluo nie bunu yapmıosunuz anlayamadım illa günahmı olmalı hani pahalıysa iiidir gibi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

peki keydiley evet çok severim ben de hayal kurmayı ama ne kadar etkilidir bilemiyorum zira aylardır hayal kuruyorum ama bir arpa boyu yol alamadık yani kopmuyoruz da birleşemiyoruz da :ermm:

gerçi ağlayıp huzursuz olduğum dönemler daha ağırlıkta tabi insan üzgünken iyi günlerini onunla mutlu zamanlarını hatırlamakta zorluk çekiyor bununla nasıl başedeceğimiz konusunda fikrin var mı acaba önce onu halledelim sonra söz ben başlayacağım hayal kurmaya burada ama önce kırgınlıkları ve üzüntüleri nasıl atacağım aklımdan onu düşününce haliyle mutlu anlar kadar bunları da hatırlıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com