Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakalım, başaralım, biliyorum, edeceksiniz, hadi, yardım, şimdi

Hadi Bakalım Şimdi Bunu Başaralım Biliyorum Ki Bana Yardım Edeceksiniz

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hadi Bakalım Şimdi Bunu Başaralım Biliyorum Ki Bana Yardım Edeceksiniz

İstemek…… Her şeyin başı istemek ve kendini buna kesinlikle hazırlamakmış Buymuş çekim yasası dedikleri şey lahutiyi takibimden beri(yaklaşık 2 yıl oluyor)bu çekim yasasıyla ilgili açılan konulara bakmak hiç içimden gelmemişti Takii bana bir koca lazım oda bu gece lazım yazısını okuyana kadarbu yazıyı okuyunca belki dedim Bilmezdim çekim yasasını, pozitif düşünceyi, istemeyi on gün öncesine kadar … Gideni geri getirme hikayesini(word de 47 sayfa ediyor)okuyunca acabamı sorusu uyandı Umutun bebek hikayesini okuyunca kesin bir kararla yapmak istiyorum dedim Hayatta hep istediğim iki şey var Birinin hayatım(ız)dan tamamen çıkmasını istiyorum Bu kişiye hades demek istiyorum Selenayı izleyenler bilir nasıl bir karakterde olduğunu hades kılıklı hadesin hayatımdan kesinlikle tez vakitte çıkmasını istiyorum Biri bu Diğeri ise Allahtan hep hayırlısını isteyerek evlenmek ve çok mutlu yaşamak(çook acılar çektiğim için) Ama ilk istediğim şey hades kılıklı hadesten kurtulmak Bunu yapmak benim için çok zor Bu yüzden yıllardır beynimde olmaz hep acı çekeceğim sonra öleceğim diyordumama şimdi fark ediyorum da ben sadece kendime etmişim pek ala arkadaşım olabilecek insanları hep reddetmişim Yanımda bana destek olan tek bir canım vardı Oda evlendi sık görüşemiyoruz ama yanımda olan birini bilmek bile bana güç veriyor Neyse ben hep kendime ettim ne ettimse bana gel deseler yok dedim Şunu yapalım dediler beceremem dedim Buraya gidelim dediler sevmem sıkılırım dedim Ben hep hayattan kaçtıkça bana uzanan elerlide itip tek başıma kaplumbağa gibi kabuğuma çekilip hayatı kendime ve aileme zindan ettim Her şeyde tek sorumlu hades kılıklı hadesin sebep olduğuna inanmışımdır Benim içimdeki mutluluğu git gide vampir gibi sömürüyor huysuz çekilmez nalet bir insan çıkıyordu ortaya(eskiden yani)hep okudum gücüm yettiğince ve sadece ah keşkeler vardır benim hayatımda şimdiye kadar Ah keşke hiç olmasaydı niye hayatımıza girdi, böyle olduğunu bize kimse söylememişti hayatımızın odak noktasında olana kadar gerçek yüzünü göstermeyen biriydi hadesacaba hiç kimseye zarar gelmeden çıkabilir miydi hayatımızdan? ? ? Ama hayatımda şimdiye kadar hiçbir zaman ondan kurtul caz Evleneceğim 3 çocuğum olacak gibi cümle cümleler hiç kurmamıştım Buna inancım yoktu Okuyayım ben Allah ne dilerse o olur Buydu benim düşüncem Ama annemle beraber okuduğumuz okuduğumuz echonun yazılarından bunlar benim tabirimle kafama sokabilmeyi başarmıştım Sanki annem bana yıllardır bunları dememişti Ama ben sanki at gözlükleriyle bakıyprmuşum hayata hep Körlemesine Echonun yazılarıyda anlattıklarını eğer kendisinin de yardımı olursa uygulamaya geçirmek istiyorum Hadesten kurtulmak için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım Bir yanı yorgun bitkin ruhumun bir diğer yanı ise çok dirençli güçlü olmaya çalışan biri Evet bir süredir yorgunum hemde çok ama artık biliyorum sona geldik hayatımdan mız mız zır zır halimi söküp atacağım Her şeye karşı hayatımın kulaklarına bir pamuk tıkadım Artık kendime geldim Yeniden güçleneceğim ve hayatta istediklerimi elde edeceğim Mademki oyun hamurundan yapılan bebeğin aynısı senin eşin olarak hayatına giriyor Demek ki tam olarak istenirse oluyor bende istiyoyum ki bu çok bişey değil zaten istediklrim Bu arada bu yazıyı deftere ne zaman yazdığımı bilseniz o kadar heyecanlanmışım ki saat gecenin 4ü ben kalkmış telefon ışığıyla bu yazıyı yazıyorum Tabi kararlıyım ya yeni güne pozitif düşüncelerle uyanacağım Ve hayatımın yeniden başladığı an bu resmen “gork tavuk”(annemin bana lakabıdır bu sen evde otur otur yakında gork tavuk olacaksın derdi hele de mevsimlerden yazsa imkansızdır beni dışarı çıkarmak)luktan istifa ediyorum Şimdi yapacaklarım ,, yapmam gereken nedir bunu nasıl başaracağım peki ve sizlerden yardım istiyorum doğru mu yanlış mı daha ne katabilirim üstüne? ? ? artık onun hayatımdan tamamen çıkacağına inanıyorum Dualarında çok yardımcı olacak buna bol bol okuyacağım hep o hayatımdan çıktıktan sonra ne güzellikler yaşayacağımızın planlarını yapacağız acaba yanlış mı ay ne güzel olacak ya hades kılıklı hades hayatımızdan çıkınca Türkiye turuna çıkacağız(bulunduğumuz yerin dışına pek çıkmadığımızdan ve gezip eğlenmek istediğimizden aslında tam Türkiye turu olmasa da bize öyle geliyor)ilk İstanbul a gitcez orada çok sevdiğimiz bir akrabamız var hem onlarla görüşmek hem de İstanbul un güzelliklerini görmek güzel günler geçirmek istiyoruz Oradan Ankara ya geçeceğiz ay dur ama arada bolu var eskiden Nusaybin e gitmişiz lojmana(babam polis olduğu için) orada karşı komşumuzdu çok şeker olmasına karşın bir o kadar da sert ve kızgın tonton bir teyze(böyle dediğime bakmayın annem ile aynı yaştalar) kendilerini çok severiz o zamanlar annem sulardan mikrop kapıp tifo olmuş evde 2 küçük çocuk ne yapsın kim bakacak onlara ya 24 saat yoldan sonra teyzem gelecek ya da ne yapılacak bilinmiyor tabii ki emoş teyzem koşmuş imdada Çok emekleri geçti bize Allah razı olsun olardan çok iyi insanlar Bolunun güzel yerlerini de gezip görüp oradan ankaraya geçeceğiz orada da şu an hala oturmakta olduğumuz apartmanın bizim komşumuzdu kendileri çok ilginç cevaplar verirdi herkese yüze kimsenin söyleyemeyeceği cevaplar verirdi(aslında küsüm sana ama çocuğun ödevinden anca sen anlarsın diye sana geldim bir yardım ediver diyen biridir kendisi)bu yüzden ona çatlak fatoş derlerdi Ama biz onları çok severdik 4 sene oldu taşınalı oradan ev aldılar Oraya da kar yağdığında gitmek istiyorum karı çok seviyorum ama izmirde olduğum için hiç olmuyor buralarda kar kar da yürümek düşmek kalkıp yoluma devam etmeye çaluşmak istiyorum(garip demi ama zaten garip olan benim bunların garip olması normal demi biraz karıştı galiba)oradan sonra Adana ya gideceğiz yaylaya çıkacağız orada akan su varmış buz gibiymiş suyu oradan ellerimi doyasıya yıkamak istiyoruz(suyla oynamayı çok severim)memleketim güzel kokulu şehrim hiç görmedim ama çok seviyorum nedense Manevi bir halam var orada ona gideceğiz Dertlerimde bana çok yardımcı olmaya çalıştı hep canım benim belki de kendi de çok çektiğindendir Yazık canım benim senelerce içkici bir eş kahrı çekti ama ondan kurtuldu seneler sonra ne mutlu ona hacı oldu Allah hepimize nasip etsin hacca gitmeyi ayyy ben iyice konunun dışına çıktım demi ama hep böle oluyor ya konudan konuya gidiyorum neyse yani evet arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum lütfen olumsuz yorum yapmayınız ki olumsuz olmasın hayatım ne yapabilirim şimdi ben sorarım size
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com