![]() |
Bugünü Son Günümmüş Gibi Yaşayacağım.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugünü Son Günümmüş Gibi Yaşayacağım....Bugünü son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() İlk önce, hayat kabını öyle sıkı kapatmalıyım ki, tek bir damlası bile kumlara akmasın ![]() Kum saatindeki kum tanecikleri yukarı doğru akabilir mi? Güneş battığı yerden doğabilir, doğduğu yerden batabilir mi? Dünün sıkıntılarını hafifletebilir ve düzeltebilir miyim? Dünün yaralarını geriye çağırıp iyileştirebilir miyim? Dünden daha genç olabilir miyim? Ağızdan çıkan kötü sözleri, indirilen darbeleri, verilen acıları geriye alabilir miyim? Hayır ![]() Dün ebediyen gömülmüştür ve bir daha dünü düşünmeyeceğim ![]() Bugünü son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Peki o zaman ne yapmalıyım? Dünü unuturken, yarını da düşünmeyeceğim ![]() Yarının kumları, bugününkilerden önce akabilir mi? Güneş bu sabah iki kez mi doğacak? Bugünün yolunda yürürken yarının işlerini yapabilir miyim? Yarının altınlarını bugünün kesesine koyabilir miyim? Yarının çocuğu bugün doğabilir mi? Yarınki ölüm, gölgesiyle bugünün sevincini karartabilir mi? Kendimi, hiçbir zaman tanık olmadığım olayların üzerinde görebilir miyim? Hiçbir zaman gündeme gelmeyecek sorunlarla kendime eziyet edebilir miyim? Hayır! Yarın, dünle birlikte gömülüdür ve ben bir daha onu düşünmeyeceğim ![]() Bugünü, son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Sahip olduğum her şey bugündür ve bu saatler şu anda sonsuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() Ben gerçekten de talihli bir insanım ve bugünün saatleri hak edilmemiş ikramiye gibiler ![]() Bugünü, son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Yalnızca bir tek hayatım var ve hayat bir zaman ölçüsünden başka bir şey değildir ![]() ![]() Bugünü harcarsam, hayatımın son sayfasını da yok etmiş olurum ![]() ![]() Bugünün her anına iki elimle sarılıp sevgiyle okşayacağım, çünkü değerine paha biçilemez ![]() ![]() Bugünü, son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Zaman öldürme araçlarından kesinlikle kaçınacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünü son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Bugünün görevlerini bugün yerine getireceğim ![]() Bugün, çocuklarımı okşayacağım; yarın olmayabilirler, tabii ben de ![]() ![]() Bugün ihtiyaç içindeki dostuma destek olacağım, yarın yardıma çağırmayabilir ya da ben sesini duyamayabilirim ![]() Bugün kendimi adayıp çalışacağım, yarın ne verecek bir şeyim de ne alacak bir kimsem kalmayabilir ![]() Bugünü, son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Eğer bu benim son günümse, benim en büyük anıtım olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünü, son günümmüş gibi yaşayacağım ![]() Ve eğer son günüm değilse, diz çöküp şükredeceğim ![]() yazar:Og Mondino - Dünyadaki En Büyük Satıcı kitabından |
![]() |
![]() |
|