Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünme, günve, pozitif

28 Gün...Ve Pozitif Düşünme

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

28 Gün...Ve Pozitif Düşünme

Psikoloklar yeni bir alışkanlık edinmek için en az 28 gün odaklanmak gerektiğini söylerdolayısıyla yeni bir yaklaşımın davranışınızın hayatınızın bir parçası haline gelmesini istiyorsanız,bunu en azından 4 hafta boyunca yaşamınızın öncelikli konusu haline getirmelisiniz

elbette geçmişte kök salmış davranışlar için bu süreç dahada uzun sürebilirbu durum düşünceler ve davranışlar için geçerlidirenerji titreşimlerinizin değişmesi konusunda da aynı şey geçerlidir
çekim ve bilinçli yaratılmış gerçeklik için ve enerjinizin konturolünü ele geçirebileceğinizi düşünürsek tutarlı bir çaba harcamaya değer

ancakinsanların bukonuda görmezden geldiği önemli bir gerçek varHEDEFLERİNİZE ULAŞMANIZI SAĞLAYAN ŞEY SADECE BİREYSEL NİYETLERİNİZ DEĞİL,BÜTÜNSEL YAŞAM GÜCÜNÜZDÜR

gündelik enerjiniz güvenli huzurlu ve iyimser titreşimler yaydığında EVREN kişisel profosyenel ve duygusal planlarınıza karşılık vermeye başlardolayısıyla 28 gün boyunca istediğiniz şey ne olursa olsun yaşam enerjinizi oşeye yönlendirmenizi sağlayacaktır
her sabah bir kaç dakika seçtiğiniz niyete dair meditasyon yapıp olumlamaları bir kaç kez okuyun
önerilen alıştırmaları olabildiğince sıklıkla uygulayın

sabırlı ve tutarlı olun28 günün ardından güçlendirmeniz gereken niyetlere geri dönünhatta her niyet için bir hafta çalışabilirsiniz
unutmayın evren herzaman için gündelik enerjinizin gücüne göre karşılık verecektir

1gün=yaşamımdaki harika şeylere odaklanıyorum ve daha fazlasına ulaşmaya hazırım

2gün=korku ve olumsuzluklardan kurtuluyoryaşadığım anın mutluluk verici yönlerini buluyorum

3gün=evrene teşekkürlerimi sunmaya devam ediyorum

4gün=giderek daha güçlü bir insan haline geliyorumsınırlarımı çiziyorumkendi adıma harekete geçiyorum

5gün=hergün bir kaç kez gerinmeyi gevşemeyi ihmal etmiyorumhareket ediyor gevşiyor ve kurtuluyorum

6gün=yaşadığım deneyimlerin tadını çıkarmaya niyetlendimkararlı ve amaçlı bir yaşamım var

7gün=ben değerliyim ve yaşamımda benim için paha biçilemez

8gün=kendi hayatımdan ben sorumluyumbu yolda hergün harekete geçerim

9gün=yaşanan hergün kendime ve başkalarına neşe ve değer katma konusunda harika bir fırsattır

10gün=hayal ettiğim herşeyi kendime çekmem için gereken herşeye sahibim

11gün=kendimin en iyi dostu ve destekçisiyim

12gün=ben Tanrının sevgili kuluyumsahip olduğum şeylerden giderek daha fazla keyif alıyorum

13gün=hergün kendime sessiz sakin huzurlu olabileceğim bir zaman ayırıyorum

14gün=enerjimin yayıldığını biliyorumsevgi dolu olmayı seçtikçe evrenden daha fazla sevgi ve şevkat görüyorum

15gün=her yeni gün keyif alınacak yeni bir maceradır

16gün=ilgi görmeyi hakeden harika bir insanım

17gün=amacım mutlu bir yaşamhep de böyle olacak

18gün=gün içinde aldığım kararlar beni tanımlar enerjimi belirlerdüşünürken konuşurken davranırken doğru seçimler yapıyorum

19gün=bugun yarattığım mutluluğun beni arzularıma yaklaştırdığını biliyorum

20gün=bir sorunla karşılaştığımda yapmam gereken tek şey sormaktırihtiyacım olan yanıtları herzaman alabildiğim için minnettarım

21gün=yaşamıma hergeçen gün daha fazla değer veriyorum

22gün=evren cömerttir

23gün=sonsuz zenginlik ve mutluluk evrenden bana doğru akıyor

24gün=bu an ve heran istediğim insan olma özgürlüğüne sahibim

25gün=kendimi olmak istediğim şekildfde hayal ediyorumgelecek şimdiden yaratmaya başlayabildiğim keyifli bir maceradır

26gün=yaşadığım anın kalitesi bana bağlıgücün bende olduğunu aklımdan çıkarmıyorumbu gücü istediğim zaman kullanabilirim

27gün=kendime ve yaşamıma duyduğum saygı hergeçen gün artıyor

28gün=sevgimi en ücra köşelere yolluyorum

28 günü tamamladığınızda enerjiniz konusunda çalışmayı sürdürmek isteyeceksiniz28 günün tamamını tekrarlayınkendinize farklı olumlar seçebilirsinizelde ettiğiniz olumlu enerjilerle hayatınız değişecekbu kadar emin konuşuyorum çünkü bu tekniği yıllarca denedimyaşamımın geri kalanındada sürdüreceğimbu sınırsız olanaklar dünyasında kapıları açacak olan şeyGÜNDELİK YAŞAM ENERJİNİZDİR

SANDRA ANNE TAYLOR KİTABINDAN ALINTIDIR

umarım beğenirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com