|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açin, anahtar, hayatinizdaki, kilitleri, olunve, sabah |
![]() |
Bu Sabah Bir Anahtar Olun;Ve,Hayatinizdaki Kilitleri Açin. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Sabah Bir Anahtar Olun;Ve,Hayatinizdaki Kilitleri Açin.Bu sabah bir anahtar olun;Ve,Hayatinizdaki kilitleri açin ![]() Bu sabah bir anahtar olun; Vee ![]() ![]() Hayatinizdaki kilitleri açin ![]() Bir dostunuzun elinden tutun ![]() Bir deniz yildizinin hayatini kurtarin ![]() Bir sabah; balik sirtinda pul olmak isterdim Yasam çizgisinde kul olmamak için Bir sabah; sokak çocugunun sirtinda çul olmak isterdim Hayata tutunusun devami için Bir sabah; deve sirtinda, çölde olmak isterdim Yasam kaynagi abu hayat için Bir sabah; at arabasinda gurbetten dönmek isterdim Sevgi için, hasret için Bir sabah; bir yürek içinde kan olmak isterdim Sevgilinin damarlarinda dolasmak için Ve bir sabah; Böyle bir mart sabahinda Kalem içinde mürekkep olmak isterdim Bir dosta / yürek çarpislarina günaydin diye yazmak için ![]() yüreginize saglik kaleminiz hiç bir zaman tükenmesin sevgi ve saygi ile kalin vakit senli bir siirdir dogan günde ![]() ![]() ![]() bayram sabahi telaslarimdir sana gelen yollarda ![]() ![]() ![]() toplayip en çocuksu yanlarimi mavi patiskalar içinde uzak hayaller kurmaktir gözlerine dair ![]() ![]() simdi vakit ![]() ![]() ![]() yeniden baslamak gibidir hayata neresinden baslarsan orasindan kâr ![]() ![]() ![]() Sevdigi halde inadina israr edenlere günaydin Sevdigini bile , bile naza çekenlere günaydin Umudu kirik bekleyen ve sevgi sözcügü arayanlara günaydin Seviyorum, seviliyorum diyenlere günaydin ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyorum , demeyi aliskanlik yapar sürekli kullanmayalim diyenlerede günaydin ![]() ![]() Seviyorum, sevgiyi verenin sevgisinden sevgilerimle günaydin Günaydin yeniden dogan güne , sevgiyle açan güle günaydin Ve günaydin umudu ve hasreti içinde barindiran her bir yürege ![]() Harry Truman diyor ki; Bütün insanlarin hayat hikayelerini okurken, ilk zaferlerini kendilerine karsi kazandiklarini görmüsümdür ![]() Hepsinde de öz disiplin basta geliyor ![]() Öz disiplini sagladigimiz ![]() ![]() Diger insanlardan önce kendimize karsi sorumluluklarimizi yerine getirdigimiz sürece ![]() ![]() hayatin akisinin bir baska türlü olacagini unutmamaliyiz ![]() Hayat kalitemizi yükselttigimiz sürece karsilastigimiz her türlü problemi asabilecek gücü de buluruz ![]() Hayat kalitemizi nasil mi yükseltiriz? Okuyarak, sorarak merakimizi sürekli ayakta tutarak bilgilenerek çalisarak ![]() Iyi niyet temeli ile iliskiler kurarak ![]() Bütün olumsuzluklarin üstesinden gelebiliriz ![]() iyi bir gün geçirmenizi diliyorum |
![]() |
![]() |
|