![]() |
Kazanan Ve Kaybeden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kazanan Ve KaybedenKazanan her zaman çözümün bir parçasıdır, Kaybeden her zaman problemin bir parçasıdır ![]() Kazananın her zaman bir programı vardır, Kaybedenin her zaman bir özürü vardır ![]() Kazanan 'Bu isi senin için yaparım' der, Kaybeden 'Benim isim değil ki' der ![]() Kazanan her sorunda bir çözüm görür, Kaybeden her çözümde bir sorun görür ![]() Kazanan 'Uzak ama yolu biliyorum' der, Kaybeden 'Yakın ama yolu bilmiyorum' der ![]() Kazanan çakılların yanındaki çimeni görür, Kaybeden çimenin yanındaki çakılları görür ![]() Kazanan 'Zor olabilir ama mümkün' der, Kaybeden 'Mümkün ama çok zor' der ![]() Kazanan konuşmak yerine yapar, Kaybeden yapmak yerine konuşur ![]() Kazanan ağlamak yerine çalışır, Kaybeden çalışmak yerine ağlar ![]() Kazanan beynini çalıştırır, Kaybeden çenesini çalıştırır ![]() Değiştiremeyeceğiniz bir geçmiş geride dururken, şekillendirip sahip olabileceğiniz bir gelecek bizi bekliyor ![]() F ![]() ![]() Nazan28 |
![]() |
![]() |
![]() |
Kazanan Ve Kaybeden |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kazanan Ve Kaybeden![]() Kazanan : Ağlamak yerine ÇALIŞIR ![]() Kaybeden: Çalışmak yerine AĞLAR ![]() Kazanan : KAFASINI çalıştırır ![]() Kaybeden: ÇENESİNİ çalıştırır Kazanan : Her sorunda bir ÇÖZÜM görür ![]() Kaybeden: Her çözümde bir SORUN görür ![]() Kazanan : Her zaman ÇÖZÜMÜN bir parçasıdır ![]() Kaybeden: Her zaman SORUNUN bir parçasıdır ![]() Kazanan : Her zaman bir PROGRAMI vardır ![]() Kaybeden : Her zaman bir MAZERETİ vardır ![]() Kazanan : "Uzak ama yolu biliyorum" der ![]() Kaybeden : "Yakın ama yolu bilmiyorum" der ![]() Kazanan : "Zor ama mümkün" der ![]() Kaybeden : "Mümkün ama zor" der ![]() Kazanan : Konuşmak yerine YAPAR ![]() Kaybeden : Yapmak yerine KONUŞUR ![]() Kazanan : Yaparım birşey öğrenirim der ![]() Kaybeden : Zaten sonuç alamam kendimi zorlamanın anlamı yok ![]() altinti |
![]() |
![]() |
|