![]() |
Hadi Anlat Bakalım:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Anlat Bakalım:)Ters bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkmayın,herhangi bir itiraf alanında değilsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Lütfen yorum yaparken,karşıdakine saygı göstermeye ve yapıcı olmaya dikkat edin,onun yerinde bir gün siz de olabilirsiniz) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Anlat Bakalım:)ben başlım o zaman anlatmaya evet sabah mutsuz uyandım nedensiz aslında nedenli uzun zamandır böyle mutsuzum çünkü üretmeden tüketiyorum bunun zorluğunu tahmin edersiniz kendimce çekim yasası uyguyorum iş gelicek para gelicek aşk gelicek ama ne gelen var nede giden dahamı bende umutsuzluk diz boyu elim kolum kalkmıo çünkü mutsuzum tek bişey yolunda değil ne yapsam da olmuyor rabbime sığınmışım ama o kadar kötüyümki sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş abdest almaya bile eriniyorum şimdiden sabahı düşünüyorum yarın nasıl iş arıcam nerden başlıcam nasıl olucak sabah olmasın istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Anlat Bakalım:)delisarı Nickli Üyeden Alıntı ben başlım o zaman anlatmaya evet sabah mutsuz uyandım nedensiz aslında nedenli uzun zamandır böyle mutsuzum çünkü üretmeden tüketiyorum bunun zorluğunu tahmin edersiniz kendimce çekim yasası uyguyorum iş gelicek para gelicek aşk gelicek ama ne gelen var nede giden dahamı bende umutsuzluk diz boyu elim kolum kalkmıo çünkü mutsuzum tek bişey yolunda değil ne yapsam da olmuyor rabbime sığınmışım ama o kadar kötüyümki sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş abdest almaya bile eriniyorum şimdiden sabahı düşünüyorum yarın nasıl iş arıcam nerden başlıcam nasıl olucak sabah olmasın istiyorum canim yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Anlat Bakalım:)ecrin Nickli Üyeden Alıntı canim yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama bişey lazım onu harekete geçmem için bişey geçirmeli benii böle olmuoki kaç kez denedim çok saol cvp verdiğin için bu bile ii geliyor |
![]() |
![]() |
|