|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duaöfkenin, gitmesi, için, istenildiğinde, okunacak, sakinleşmek |
![]() |
Sakinleşmek İstenildiğinde Okunacak Dua(Öfkenin Gitmesi İçin) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakinleşmek İstenildiğinde Okunacak Dua(Öfkenin Gitmesi İçin)Öfkelenmek zamanında "Euzu" ve "Besmele" den sonra,yani önce istiaze sonra Besmele okunarak: "Allahumm-ağfir li zenbi ve ezhib ğayza kalbi ve ecirni min-eş-şeytan" Yani: "Allah'ım! Günahlarımı mağfiret etKalbimin sertliğini giderVe beni şeytandan koru" mealindeki dua okunur Öfkelenmemek imkansızdır,zira öfke tabi birşeydir; bertaraf edilmesi VACİB dir Şayet geçmezse yer değiştirmek,abdest almak,geçmediyse iki rek'at namaz kılmak sünnettir |
![]() |
![]() |
![]() |
Sakinleşmek İstenildiğinde Okunacak Dua(Öfkenin Gitmesi İçin) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakinleşmek İstenildiğinde Okunacak Dua(Öfkenin Gitmesi İçin)rosemoon1 Nickli Üyeden Alıntı Öfkelenmek zamanında "Euzu" ve "Besmele" den sonra,yani önce istiaze sonra Besmele okunarak: "Allahumm-ağfir li zenbi ve ezhib ğayza kalbi ve ecirni min-eş-şeytan" Yani: "Allah'ım! Günahlarımı mağfiret etKalbimin sertliğini giderVe beni şeytandan koru" mealindeki dua okunur Öfkelenmemek imkansızdır,zira öfke tabi birşeydir; bertaraf edilmesi VACİB dir Şayet geçmezse yer değiştirmek,abdest almak,geçmediyse iki rek'at namaz kılmak sünnettir Allahumm-ağfir li zenbi ve ezhib ğayza kalbi ve ecirni min-eş-şeytan" Yani: "Allah'ım! Günahlarımı mağfiret et Kalbimin sertliğini gider Ve beni şeytandan koru" |
![]() |
![]() |
|