Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, sıkıntı, tesbih

Sıkıntı İçin Tesbih

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sıkıntı İçin Tesbih

sevgili arkadaşlar ben yeni üye sayılırım bu ilk mesajım
sizlerin yazdığı dua tesbih ve uygulamalardan çok güzel faydalanıyorumhepiniz sağolun
Bende sizlere son günlerde hayatımda bi çok değişikliklere vesile olan ve sürekli okuduğum bir tesbihi şiddetle tavsiye ediyorumTesbih bu
La ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu ya badiissemavati velard ya zelcelali vel ikram
son aylarda hayatımdan bezmiş sorunlarla başedemez durumda diplerde iken bu tesbihi dilimden düşürmemeye başladım ve hamdolsun çok rahatladım sıkıntı ve bunalıma birebir yolda iş yaparken her şekilde okumayı alışkanlık edinin özel bir anı ve hazırlığı yokCanı gönülden hediyemdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com