Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
azızım, çok, denemiş, istihare, sahıhtır

İstihare Denemiş Ve Çok Sahıhtır Azızım..

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

gece yatmadan önce istihareye niyetlenıyorus arkadaşlar ve abdest alıyorus bu dk dan sonra kımseyle konuşmuyorus2rekat namaz kılıyorus slm verdıkten sonra 3 ihlas 1fatıha okuyorus peşten 16defa selamun kavlen mın rabbir rahim bunun anlamı şudurmerhametlı rabbınızden size slm olsunyasın 58sonra kalkıyorus ve 2 rekat daha allah rızası için namaz kılıyorusnamaz bitince neye dahıl haber istersın söle allahım şu ve ya şu akıbetımı bana ruyamda göster ya yazı gibi geçer gözünden yada tam akıbetıyle görünürşölede nıyet edebilirsın egerkı böyle olcaksa siyah göster bana şöyle olcaksa beyazazızım bu istihareyı yaptınsa kımseye söyleme kımseye anlatma anlatırsan birdaha gelmezler göstermezleristihareyı yaptın oda tertemız olsun gusel kokular ve gıydıgın elbiseler beyaz olsun kıbleye dogru sag omuzundan yat azızımbunu dedım gibi tam bi itikatle okuyup yaparsan kesınlıkle sonuç vardıregerkı göremez isen eksık yaptıgın bişi vardırya hak
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bı anlayabılsem yapacaktımda oku oku sökemedim vallapeşden 16okuyoruz??*bu nepeşden derken namaz bıtınce 3 ıhlas fatıhadan sonra mı?16 kere soyluyoruz hadı orayı anladık dıyelım (yasın 58 sonra kalkıyoruz)bu yukardakı yazının yasın 58ayet oldugunumu anlatır yoksa yasınmı okuyoruz

bı acıklarsan sevınırım cok karısık olmus cumlelerınde olesanırım farklı lisan kullanıyosun

selam ve dualrımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

gusel kardeşim sen söledın bende cevaplayım allah için hem sana fayda hem bana faydaöncelikle elbiselerın bembeyaz olsun odan tertemız olsun herşey beyaz olsa daha ii olur resım bilbo oyuncak hiçbişi olmasın odandayatagın bembeyaz olsunbunlara azamı derece dikkat et ve niyetınden sonra git abdest al ve hiç konuşmaodana gel 2rekat namaz kıl ve 3ihlas ve1 fatıhayı okupeşten selamun kavlen mın rabbır rahım16defa oku ayaga kalk ve 2rekat daha namaz kıl ve nıyetını söleyasın suresı 58ci ayet oldugunu vurguladımkardeşim dene ve sonucunu yaşa kjımseye anlatmagecenız gusel ola ben kaça slm lar ola
--------------------
yaptıgın işlemde eksık olursa bişi göremen abdestın eksık ise bi köpek havlaya sen dövmeye çalışa o ayagına asıla sen iteleye uyku uyanıklılık halidir busonra sen uyana tekrar slm lar olabunları bası kişiler yaşayabiliyo basılarıda farklı şeyler yaşıyozararı yoktur azızım sen çıka yola haber ala

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com