Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bizzat, denedim, gece, ilk, oldu

Bizzat Denedim İlk Gece Oldu..

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bizzat Denedim İlk Gece Oldu..

Ben bu istihare usulunu bizzat denedim Bir persembe aksamı yatsı namazından sonra aynen yaptım Ve rüyada istediğim şeyi gördüm İnanın gördüm Rüyanızda istediğiniz kişiyi, veya çözmek istediğiniz seyler için yapınbenim tavsiyem Allahtan mürşit istemek için yapın her neyse formülü yazıyorum

Yatma zamani tekrar abdest alinacak, iki rekât istihare namazi kilinacak
Birinci rekâtta: Fatihadan sonra (Kâfirun Suresi)
Ikinci rekâtta: Fatihadan sonra (Ihlâs Suresi) okunacak Selam verdikten sonra oturdugu yerde:
Onbes Istigfari Serif
(Estaffirullah El Azim)
üç Salâvat-i Serif (Allahümme salli Ala Seyyidina Muhammedin ve ala âli Seyyidina Muhammedin ve sahbihi ve sellim)
Üç Ihlâs, bir Fatiha:
Peygamber Efendimizin ve bütün peygamberlerin ruhlarina hediye edilecek üç Ihlâs, bir Fatiha: Pirimiz Seyyid Abdulkadir Geylani, Seyyid Ahmed-el Kebir-i Rufai, Sahi Naksibendî Muhammed Bahaddin Hazretleri ve bütün Piran Hazretlerinin ruhlarina hediye edilecek
Onbir Ihlâs-i Serif, on Fatihayi Serif, yedi Ayet-el Kürsi okunacak (birincide sag tarafina, ikincide ön tarafina, üçüncüde sol tarafina, dördüncüde arka tarafina, besincide göge, altincida yere üfürülecek, yedincide okunup içine çekilecek)
Sonra yukarida yazdigimiz Rasulullah (sav) Efendimizin tavsiye ettigi dua ve istek yapilacak Sag tarafina sag avuç içerisine yüzünü yaslayip yatilacak Ya Fettah, Ya Fettah, Ya Fettah diyerek uyunacak ve görülen rüya sabah kalkinca hemen yazilacak
(Gördügünüz rüyayi da ehil olan insanlara anlatmaniz gerekir)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com