![]() |
Yanlış !! Yanlış !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanlış !! Yanlış !!Havas da yapılan hata ve yanlışlıklar nedir? ![]() SAKIN O KAPIYI ZORLAMA VEDE AÇMAYI DÜŞÜNME Ey Okuyucu ! İşitici, dikkatle oku ! Her insanın gayibi merakı ve keşif hevesi içinde mutlaka vardır ![]() ![]() ![]() Havas İlmini icra etmiş ilim erbabı zatlar,günümüze kıymetli ve değerli notlar bırakmıştır ![]() ![]() Hal böyle iken günümüz meraklı insanı, genci, yaşlısı bu okunanlara ve okumalar neticesindeki sonuca cezboluyor ![]() ![]() Benim sizlere diyeceğim şudur ki ,kapatamayacağınız kapıyı ne çalın nede açın,şayet o kapıyı açarsanız sizi ağırlayacaklar hayallerinizdeki size yardımcı olacak,hizmet edecek birileri olmayacaktır ![]() Milyon kez koruma duası okusanda,okuduğunu uygulasanda hiç bir sonuca varamazssın ![]() Bu deneyim ve tecrübeyi bizlerle paylaşan zatlar,bizler gibi iki satırda bir şeyleri okuyarak ulaştıkları amacı anlatmıyor olsa gerek ![]() Havas ilminin başlangıcı Allah aşkı ile ve gününüzü dakikanızı Yaradana dua ederek geçirmenizle başlar ![]() ![]() İyi bir alt yapı iyi bir islami bilgi şarttır ![]() Düşünün ki bir binanın temeli yok,başladınız inşaat yapmaya,çıktınız 2 ![]() ![]() ![]() Veya okumamış ve okumaktan uzak birini 3 ay derse alarak, Ünüversite sınavına soktunuz ![]() ![]() ![]() Allahın himayesine korumasına geçmek için,Havasa adım atmak için öncelikle islamın şart ve kaidelerine uymak ve bu şekilde yaşamak esastır ![]() Yaşam alanımızda emek harcanmadan hiç bir konu yoktur ki elde edilmiş olsun ![]() Emek harcamadan alt yapı olmadan sizleri ne koruma duası korur nede amaca yönelik okumalarınız yerine gelir ![]() ![]() Bir atletizim ci o yolu kat etmek için yıllarca koşar,bir enstüruman çalan kişi yıllarını verirki çaldığı alet ruhumuzu okşar ![]() Ben kemanı elime alınca çalarım, veya ben kanu nu elime alınca daha iyi çalarım diyebilirmisin ![]() Cevabın kesinlikle "hayır " olacaktır ![]() o halde her bir işe gönül veren mutlak sıfırdan başlamalı ve daha sonra tecrübesini icra etmeli ![]() Aksi halde 1 ay 5 ay duaları okuma ile size refakat edecek olanların rahmani olmayacağı kaçınılmazdır ![]() Zaten! ben herşeyi inkar ettim dost arıyorum? kim var? diye çağrıda bulunursan çok kısa sürede gelir kolunuza birileri girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz siz olun 3-5 aylık form bilgileri ile o kapıyı zorlamayın ![]() ![]() Emeksiz ve zahmetsiz hiç bir şey olmaz ![]() Hukuk kitabını çarşıdan almak ile kimse avukat savcı olamaz ![]() ![]() ![]() Benzer konular bir çok kez dile getirilmiş olsada amaç örenekler ile beyinlere nakşetmektir ![]() Doğru yu söyleyen bu köyden kovulmaz ![]() Yarın bir gün ne köy kalır nede kovulacak kişi kalır ![]() ![]() ![]() ![]() Saklıbahçe |
![]() |
![]() |
![]() |
Yanlış !! Yanlış !! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanlış !! Yanlış !!allah razı olsun emeğinize sağlık ne kadar uğraşırsan uğraş ilim hakedene verilir emeksizhiç birşey kolay değil bu dünyada allahu teala birşeyi vermek için musa a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yanlış !! Yanlış !! |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanlış !! Yanlış !!negüzel bir anlatımla anlatmışsınız konuyu saklı bahçe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|