Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hindili, kapama, tarifi

Hindili Kapama Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindili Kapama Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 200 gr hindi kuşbaşı
• 2 adet taze soğan
• 9 adet arpacık soğan
• 5?6 adet taze fasulye
• 1 adet havuç
• 1 adet kabak
• 1 adet patates
• 1 çorba kaşığı un
• 1 çorba kaşığı tereyağ Maydanoz
• 2 su bardağı su
• Tuz ve karabiber







Tarif
Tencerede tereyağını eritip unla birlikte kavurun Kuşbaşı şeklinde doğradığınız taze fasulyeleri, patatesleri, taze soğanları, kabakları, havucu tencereye koyup karıştırın Arpacık soğanları da ilave edin Kuşbaşı şeklinde doğranmış olan hindi etlerini de sebzelerin içine ekleyip kavurmaya devam edin Yemeğin suyunu ve baharatlarını ekleyip 20 dk kadar pişirin Pişmesine yakın kıyılmış maydanozları ilave edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.