![]() |
Mantarlı Penne Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Penne Tarifi[/b] Malzemeler • Penne Rigate 350 g • Katıyağ 50 g • Zeytinyağı 4 yemek kaşığı • Defne yaprağı 1 yaprak • Domates salçası 1 yemek kaşığı • Kurutulmuş Porcini mantarı 50 g • Taze çekilmiş karabiber zevke göre • Maydanoz 2 yemek kaşığı • Orta boy soğan 1 adet • Tuz zevke göre Tarif Porcini mantarlarını ılık suda birkaç saat ıslayınız ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sos tavasında yağı ısıtınız ve soğanı pembeleşinceye kadar pişiriniz ![]() ![]() ![]() Penne Rigate?yi tuzlu bol suda pişiriniz, ?al dente? kıvamında iken süzünüz ve sos ile karıştırınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|