![]() |
Etli Taze Bakla Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Taze Bakla Tarifi[/b] Malzemeler • 1 kg ![]() • 300 gr ![]() • 1 adet kuru soğan • 1 demet taze soğan • 1 demet dereotu • 2 çorba kaşığı terayağ • 3 su bardağı su • 1/2 limonun suyu • 1 çorba kaşığı un • 2 adet kesme şeker • Tuz Tarif Kuşbaşı kesilmiş kuzu eti, yemeklik doğranmış soğan ve terayağı bir tencereye koyun ![]() ![]() Baklayı yıkadıktan sonra uçlarını ve kılçıklarını temizleyin ![]() ![]() Geniş bir tencerenin ortasına pişirdiğiniz eti koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Etli taze baklayı önce kuvvetli sonra kısık ateşte et ve bakla yumuşayıncaya kadar 45 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|