![]() |
Pilaki Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pilaki Tarifi[/b] Malzemeler ? 2 bardak iri kuru fasulye ? 3 adet kuru soğan ? 1 bardak zeytinyağı ? 6 adet sarmısak ? 1 çay kaşığı domates salçası ? 8 adet kesme şeker ? 1 adet havuç ? 1 adet patates ? 1 bağ maydanoz sapı ? 2 adet kereviz yaprağı ? 2 adet defne yaprağı ? Kekik ? Tuz Tarif Akşamdan ıslattığınız fasulyeleri 20 dakika haşlayıp, kenarda bekletin ![]() Soğanları zeytinyağında pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piştikten sonra patates, maydanoz sapı, kereviz yaprağı ve defne yaprağını içinden alın ![]() |
![]() |
![]() |
|