![]() |
Hünkar Kebapı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hünkar Kebapı Tarifi[/b] Malzemeler • 1 kg ![]() • 1 Çorba kaşığı margarin • 1 baş ince doğranmış iri • 1 çorba kaşığı salça • 1 tatlı kaşığı Un • 1 tatlı kaşığı tuz • 1 lt ![]() • 2 adet orta boy domates (kabuksuz ve ince doğranmış) • 2 tatlı kaşığı soğan Sarımsak Sos • Baharat torbası (kekik, fesleğen, 1 adet defne yaprağı, tane karabiber, maydonoz sapı ve kökü) Tarif Yağı bir tencereye koyup kızdırın ve etleri ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|