![]() |
Trabzon - Sivas Maçı İçin Skandal Karar... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() Trabzon - Sivas Maçı İçin Skandal Karar...Maçın hakemi Bülent Demirlek ile gözlemci ve temsilcileri sözlü olarak dinleyen Futbol Federasyonu, faturayı Bülent Demirlek’e kesti ve hakkında da soruşturma açılmasını kararlaştırdı ![]() ![]() FUTBOL Federasyonu skandal bir karara imza atarak, hakem Bülent Demirlek’in Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ev sahibi ekip taraftarların sahaya girmesi sonrası yeterli güvenlik önleminin olmadığı gerekçesiyle tatil ettiği Trabzonspor-Sivasspor maçının tarafsız sahada ve tekrar oynanmasını kararlaştırdı ![]() Kamuoyunun günlerdir merakla beklediği karşılaşmayla ilgili dün federasyonun Beylerbeyi’ndeki binasında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, tartışmalı maçla ilgili dosyayı görüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demirlek’in ipi çekildi Soruşturma neticesinde Bülent Demirlek’in FIFA listesinden çıkartılacağı hatta klasman düşürüleceği öne sürüldü, ligin ilk yarısı sonuna kadar da dinlendirileceği ifade edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan federasyon, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile yöneticiler Abdullah Başer ve Zeyyat Kafkas’ın PFDK’ye sevkine karar verdi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() İstanbul basınına göre skandal olabilir ![]() ![]() Arka kapılar ardında 3 puanı almanın hesaplarını yapan Sivasspor yöneticilerini oldukça üzgün gördüm ![]() ![]() ![]() Helal olsun Federasyon, samimiyetimle söylüyorum doğru karar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() Maçın tamamını ve maç esnasında-sonrasında meydana gelen olayları tamamen izlemeye bile tenezzül etmeyip bu konuda fikir yürütütenler aklı sıra gazetecilik ve köşe yazarlığı yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Federasyonun bu kararı bence çok doğru ve yerinde bir karar ![]() Haber için teşekkürler yosun_26 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Açıkcası tarafsız olmak bu kadar mı zor anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi bunları bırakalım, ya 30 saniye kala önde olan taraf Trabzonspor olmasaydı ? Acaba medyanın bu şekilde tavır almasına sebebiyet veren , Sivasspor sevgisi mi ? ; yoksa Trabzonspor nefreti mi ? Değerli yorumunuz için teşekkürler, Ergenekon ![]() |
|
![]() |
![]() |
|