![]() |
Mars Bu Ay Çok Yakın Bize |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Mars Bu Ay Çok Yakın Bize![]() Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak ![]() Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek ![]() 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacak ![]() gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin ![]() ![]() Mars'ın dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 yılı ![]() dostlarınızla paylaşın ![]() göremeyecek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() çıplak gözle de görülecek, yavaş yavaş yaklaşıyor mars dünyaya, ben küçük objektifli bir teleskopla izliyorum, imkan olursa çıplak göz yerine bir fotoğraf makinesi ile veya dürbünle izlerseniz mars yüzeyi olduğu gibi görülüyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27 Ağustos'a Randevu vermeyin!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#4 |
okaliptus
|
27 Ağustos'a Randevu vermeyin!!!!!!!!!!Ömrünüzde yalnızca 1 kez görme şansına sahipsiniz! 27 Ağustos'taki bu muhteşem olayı takvimlerinize not alın ![]() ![]() ![]() Dünya 27 Ağustos 2007 yi bekliyor ![]() Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Mars Dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacak ![]() 27 Ağustos gecesi 00:30'da gökyüzünü iizleyin ![]() ![]() Mars'ın Dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarınızla bunu paylaşın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bukettt
|
![]() hmmm vallahi sabırsızlıkla bekliyorum ![]() ![]() teşekkülrer |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okaliptus
|
![]() evet benim en cok duygulandıgım olaylardan biriydi tam tutulma anı, aglamıstım hatta :)) bu tur olaylar cok etkileyici oluyo gercektende bekleyelim ve görelim :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bessraa
|
![]() bölle bi ollaydan hbeerimm yoqtuu choq saoll ![]() ![]() yaahh ollmadıı catıya chıqıph baqıcamm ![]() ![]() cünqü bi daaqieni anca torunumun torunu görceq xP xD |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
yosun_26
|
![]() ayy ogün benim doğum günüm gökyüzünün bana hediyesi gibi oldu ne güzeell :)) saol okaliptus |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
okaliptus
|
![]() erken olucak biraz ama o gun unutma ihtimalime karsı şimdiden kuıtlayayım dogumgununu sevgili yosun :)) nice mutlu yıllara* dogum gunun kutlu olsun :)) |
![]() |
![]() |
|