Herkese Güle Güle |
|
|
#1 |
|
bukettt
|
Herkese Güle Güleherkes buraya ben geldim demek için yazıyor bense güle güle demek için yazıyorum ![]() forumsinsiden bazı nedenlerle ayrılmak zorundayım![]() ya sanal bi ortamdan ayrılmak insanın zoruna gider mi benim gidiyor![]() burda o kadar değerli insanlarla tanıstım ki![]() hepsinin tektek adını yazmayacağım çünkü konustuklarımın hepsi gerçektende değerli insanlar![]() arada istisnalar çıksada onları görmemezlikten geliyorum![]() burda özellikle teşekkür edeceğim insan kaplan![]() size çok teşekkür ederim bu siteyi kurup böyle değerli insanlarla tanışmama fırsat verdiğiniz için![]() ve inanıyorum ki bu sitede böyle insanlar olduktan sonra 10 numara olcak zaten öyle ama:))hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
angelesdream
|
buketcim aramızdan ayrıldığına gerçekten üzüldüm ![]() tabi karar senin yinede![]() sende kendine iyi bak ve hoşçakal![]() hayatında başarı, huzur,sağlık ve mutluluklar dilerim
|
|
|
#4 |
|
pesimistt
|
canım bnm oLayLarı biLiyorum ama böyLe bir foruma o kadar emek harcayıp qitmene qerçktn üzüLdm ![]() hayatnda hep başarıLar diLerm![]() qitmesen eLbette daha ii ama aLınan kararı eminm kimse değiştiremez![]() ![]() birgün oLurda tekrar dönersen ne mutLu![]() ama bnce bazı oLayLardan doLayı (bnm biLdikLermden bahsediyorum) qitmeni hiç istemem![]() o düşündüğün şeyi de [KAPLAN]'a danışsan eminm yardımcı oLur![]() bana kaLırsa bi [KAPLAN]'a danışıp öyLe qit derim![]() ama [KAPLAN]'La konuştuktn sonra bnce sorun kaLmaz![]() yine de sen biLirsn![]() bu foruma katkıLarndan doLayı tşk ederm![]() kndine çok ii bak![]() ![]()
|
#6 |
|
mate
|
Buketcim üzülmediğimi söyleyemem ama senin neden çıkmak zorunda olduğunu ve uzun zamandır bu konu ile ilgili problemler yaşadığını yakından biliyorum ![]() ![]() ![]() Bu sebeptende çok fazla bişey söylemeye gerek duymuyorum ![]() ![]() Senin gibi bi üyeyi kaybetmek zor ama burda olsanda olmasan da sen herzaman benim kardeşimsin İyi ki seni tanıdım
|
|
|
#7 |
|
[KAPLAN]
|
Açıkcası sitemizden ayrılmanıza neyin sebebiyet verdiğini bilmiyorum Üzüldüğüm nokta, bu kararı almadan önce en azından bana, sizi bu karara iten şeyin ne olduğunu anlatabilirdiniz Ayrıca böyle önemli bir konuda, sadece genele atılan bir mesaj bence karşılıklı değer ilişkisine pek yakışmadı Çünkü sitemizin yetkililerinden biri olmanız bir tarafa, değer verdiğim üyeler arasında da yer alıyordunuz Ancak zaten seçiminizi yapmış, bize bunu yazmış olduğunuz mesajla bildirmişsiniz![]() Sitemize yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür eder, hayatınızda başarılar dilerim ![]() ![]()
|
|
|
#8 |
|
bukettt
|
hepinize çok teşekkür ederim ![]() sevgili kaplan bu kararım eğer özel ve benim hayatmda bişileri etgileyen bi karar olmasaydı dediğinizi yapacaktım![]() ancakkonu benim çok titizlendiğim bi konu oldugu için bu kararrın en iyisi oldugunu düşünüyorum![]() ![]() hepinize tekrar teşekkür edeiyorum![]()
|
|
|
#9 |
|
tatia27
|
üzüldüm güzel bi arkadaşımızdı ![]() ![]() sorun ne bilmiorum ama demekki ayrılmasını gerektiriormuş ![]() ![]() hayatında başarılar dilerim sevgili arkadaşım![]()
#10 |
|
Ergenekon
|
İnşallah seni ayrılmaya zorlayan problemler gönlün gibi güzel bir şekilde çözüme kavuşur, seni tekrar görmek ve konularını okumak mutluluğunu yaşarız Herşey gönlünce olsun
|
|
|
#11 |
|
bukettt
|
teşekkür ediyorum sevgili tatia ve ergenekon abicim ![]() aranızdan ayrılmak üzücü ama olması gereken bişiydi hayatınızda mutluk ve basarılar tememnni ediyorum
|
|
|
#12 |
|
bessraa
|
jnmm en dogru kararı sen werirsn tabiqie de ![]() Ama gerceqten önemsiz seyller icin kendini üzmemeni dillerim![]() hayatın boyunca basarıllar![]()
|
|
|
#13 |
|
okaliptus
|
canım ne demeliyim bilmiyorum, gercekten cok üzüldüm ![]() ![]() neyse biz yine görüşürüz nasılsa:):) ara sıra uğrarsın umarım foruma da :) |
|
|
#14 |
|
TEMUR38
|
ya bence ayrılma nedenin çok saçma tabi eğer bana anlattığın kadarıysa ![]() bilmiyorum forum için değerli biriydin en yakın zamanda forumsinsi olarak seni aramızda görmek istiyoruz :))
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
|
#15 |
|
alper1482
|
çok tanıma fırsatım olmadıysada düşündüğüm kadarıyla forumda aktif ve sevilen birisin eğer kararın kesinse bişey diyemem :sm_sigh: |
|
|