Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Tanışma Odası

Yeni Konu Gönder Kapalı Konu

Konu Araçları
güle

Herkese Güle Güle

Eski 09-14-2007   #1
bukettt

Herkese Güle Güle

herkes buraya ben geldim demek için yazıyor bense güle güle demek için yazıyorumforumsinsiden bazı nedenlerle ayrılmak zorundayımya sanal bi ortamdan ayrılmak insanın zoruna gider mi benim gidiyorburda o kadar değerli insanlarla tanıstım kihepsinin tektek adını yazmayacağım çünkü konustuklarımın hepsi gerçektende değerli insanlararada istisnalar çıksada onları görmemezlikten geliyorumburda özellikle teşekkür edeceğim insan kaplansize çok teşekkür ederim bu siteyi kurup böyle değerli insanlarla tanışmama fırsat verdiğiniz içinve inanıyorum ki bu sitede böyle insanlar olduktan sonra 10 numara olcak zaten öyle ama:))hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar

Eski 09-14-2007   #2
angelesdream

buketcim aramızdan ayrıldığına gerçekten üzüldümtabi karar senin yinedesende kendine iyi bak ve hoşçakalhayatında başarı, huzur,sağlık ve mutluluklar dilerim

Eski 09-14-2007   #3
fbligirl

inşallah hayatn bynca mtlu olrsn kib

Eski 09-14-2007   #4
pesimistt

canım bnm oLayLarı biLiyorum ama böyLe bir foruma o kadar emek harcayıp qitmene qerçktn üzüLdmhayatnda hep başarıLar diLermqitmesen eLbette daha ii ama aLınan kararı eminm kimse değiştiremezbirgün oLurda tekrar dönersen ne mutLuama bnce bazı oLayLardan doLayı (bnm biLdikLermden bahsediyorum) qitmeni hiç istememo düşündüğün şeyi de [KAPLAN]'a danışsan eminm yardımcı oLurbana kaLırsa bi [KAPLAN]'a danışıp öyLe qit derimama [KAPLAN]'La konuştuktn sonra bnce sorun kaLmazyine de sen biLirsnbu foruma katkıLarndan doLayı tşk edermkndine çok ii bak
Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Eski 09-14-2007   #5
yosun_26

kendine dikkat et buketcim umarım sorun her neyse bian önce düzelir hoşçakal

Eski 09-14-2007   #6
mate

Buketcim üzülmediğimi söyleyemem ama senin neden çıkmak zorunda olduğunu ve uzun zamandır bu konu ile ilgili problemler yaşadığını yakından biliyorum
Bu sebeptende çok fazla bişey söylemeye gerek duymuyorum

Senin gibi bi üyeyi kaybetmek zor ama burda olsanda olmasan da sen herzaman benim kardeşimsin İyi ki seni tanıdım

Eski 09-14-2007   #7
[KAPLAN]

Açıkcası sitemizden ayrılmanıza neyin sebebiyet verdiğini bilmiyorum Üzüldüğüm nokta, bu kararı almadan önce en azından bana, sizi bu karara iten şeyin ne olduğunu anlatabilirdiniz Ayrıca böyle önemli bir konuda, sadece genele atılan bir mesaj bence karşılıklı değer ilişkisine pek yakışmadı Çünkü sitemizin yetkililerinden biri olmanız bir tarafa, değer verdiğim üyeler arasında da yer alıyordunuz Ancak zaten seçiminizi yapmış, bize bunu yazmış olduğunuz mesajla bildirmişsiniz

Sitemize yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür eder, hayatınızda başarılar dilerim

Eski 09-14-2007   #8
bukettt

hepinize çok teşekkür ederimsevgili kaplan bu kararım eğer özel ve benim hayatmda bişileri etgileyen bi karar olmasaydı dediğinizi yapacaktımancakkonu benim çok titizlendiğim bi konu oldugu için bu kararrın en iyisi oldugunu düşünüyorumhepinize tekrar teşekkür edeiyorum

Eski 09-14-2007   #9
tatia27

üzüldüm güzel bi arkadaşımızdı sorun ne bilmiorum ama demekki ayrılmasını gerektiriormuş hayatında başarılar dilerim sevgili arkadaşım

Eski 09-14-2007   #10
Ergenekon

İnşallah seni ayrılmaya zorlayan problemler gönlün gibi güzel bir şekilde çözüme kavuşur, seni tekrar görmek ve konularını okumak mutluluğunu yaşarız Herşey gönlünce olsun

Eski 09-14-2007   #11
bukettt

teşekkür ediyorum sevgili tatia ve ergenekon abicimaranızdan ayrılmak üzücü ama olması gereken bişiydi hayatınızda mutluk ve basarılar tememnni ediyorum

Eski 09-14-2007   #12
bessraa

jnmm en dogru kararı sen werirsn tabiqie deAma gerceqten önemsiz seyller icin kendini üzmemeni dillerimhayatın boyunca basarıllar

TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn

Eski 09-14-2007   #13
okaliptus

canım ne demeliyim bilmiyorum,

gercekten cok üzüldüm

neyse biz yine görüşürüz nasılsa:):)

ara sıra uğrarsın umarım foruma da :)

Eski 09-15-2007   #14
TEMUR38

ya bence ayrılma nedenin çok saçma tabi eğer bana anlattığın kadarıysa bilmiyorum forum için değerli biriydin en yakın zamanda forumsinsi olarak seni aramızda görmek istiyoruz :))
:43:43BLACKROSE <3

Eski 09-15-2007   #15
alper1482

çok tanıma fırsatım olmadıysada düşündüğüm kadarıyla forumda aktif ve sevilen birisin eğer kararın kesinse bişey diyemem :sm_sigh:

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com