![]() |
Saç Bakımına Menekşe Yağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saç Bakımına Menekşe Yağı![]() Saçlarımızın güzelliğimizin tamalayıcısıdır ![]() ![]() ![]() Saç Dökülmelerine karşı Özellikle saç dökülmelerinde kullanılan en eski metodlardan biri olan menekşe, saça eski canlılığını kazandırır ![]() Sadece saç dökülmelerinde değil,saçlarınızın canlı ve sağlıklı olması için de menekşe yağından faydalanabilirsiniz ![]() ![]() Bir çorba kaşığı susam yağını, iki çorba kaşığı menekşe yağı ve bir yumurta sarısıyla karıştırıp saç diplerinize sürüp1 saat bekletin ve yıkayın ![]() ![]() Yapısal olarak zarar görmüş ve çok fazla hırpalanmış saçlar için: İkinci ve yine çok etkili bir formül ise; 40ml ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sirke ile dengelendiği için, bitlenmezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Sirke kokusunu ise düşünmeyin, 1 litre suda hiçbirşey gibidir ![]() Küçük bir not : Hem menekşe yağı içeren formülü, hem de badem yağı içeren ikinci formülü kullanayım derseniz; hafta içerisinde bir gün menekşeli olanı, bir başka gün de badem yağlı olanı uygulayabiliesiniz ![]() -------------------- ben deniyorum kokusu müthiş saçlarda bıraktığı etki muhteşem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Saç Bakımına Menekşe Yağı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saç Bakımına Menekşe Yağıçok iyiymiş ben de deneyeyim menekşe yağı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dipnot:sirkeyi heryerde kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bişey sorucam saç elektriklenmesi için bildiğiniz bişey var mı arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|