|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bakım, sac, tavsiyedir, vitaminlerle, yağı, zenginleştirilmiş |
Vitaminlerle Zenginleştirilmiş Saç Bakım Yağı (Tavsiyedir) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vitaminlerle Zenginleştirilmiş Saç Bakım Yağı (Tavsiyedir)*1 şişe (tatlı) badem yağı *1 şişe ceviz yağı *1 şişe fındık yağı * şişe avokado yağı *1 şişe susam yağı *1 şişe badem yağı *1 şişe hindistancevizi yağı *1 şişe zeytin yağı *1 şişe yer fıstığı yağı *1 şişe çörekotu yağı tüm bu yağları küçük bir pet şişeye boşaltıp, ardından içine 10 adet bemiks komp apül ve 20 adet evigen ampül kırıyorsunuz![]() ![]() haftada en az 3 kere duştan önce saçlarınıza friksiyon şeklinde sürüp en az 3 saat bekliyorsunuz ![]() ve buna 3 ay devam ediyorsunuz![]() saçlarınızın ne kadar hızlı uzadığına siz bile inanamayacaksınız![]() saçınıza uygun besleyici bir şampuan yada benim kişisel tavsiyem BITTIM sabunu kullanarak, dökülmelere son verebilirsiniz![]() ![]() bi de her qün 1 bardak portakal suyunun içine 1 kaşık pekmez tavsiye ederim ![]() çünkü C vitamini, DEMİR emilimini arttırır![]() fakat bunu kalsiyumla birlikte almayın![]() bi de mümkünse haftada 3 qün kahvaltıda yumurta yemenizi öneririm![]() ben daha öncede saç bakımıyla ilqili bir konu açmıştım ![]() ![]() ben aylardır belki 1 yıl olmuştur hiç bırakmadan kullandım bu bakım yağlarını, ve inanılmaz uzadı saçlarım ![]() şuan belimde![]() ve yumuşacık![]()
|
|
|
|