Pesto Soslu Kanepe |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pesto Soslu Kanepe![]() 16 dilim baget ekmek 16 kurutulmuş domates 150 gr parmesan peyniri Pesto sos için: 8-10 dal taze fesleğen 3 dal taze soğan sapı 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık Yarım çay bardağı zeytinyağı 3 diş sarımsak 1 çorba kaşığı yoğurt Pesto soslu kanape: Pesto sos için; fesleğeni ve soğan saplarını temizleyip kıyın Sarımsakları soyun Dolmalık fıstık, sarımsak, zeytinyağı, kıyılmış fesleğen ve soğan sapları ile yoğurdu robotta püre haline getirin Fırın ızgarayı ısıtın Ekmek dilimlerini tepsiye dizip fırında kızartın![]() Hazırladığınız pesto sosunu kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine sürün Kurutulmuş domatesleri ortadan ikiye kesip ekmeklerin üzerine yerleştirin Parmesan peynirini rendenin geniş bıçaklı tarafıyla incecik dilimleyip hazırladığınız ekmeklerin üzerlerine paylaştırıp servis yapın Afiyet olsun
|
|
|
|