Kaparili Kanepe |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaparili Kanepe![]() 12 dilim baget ekmek 10-12 kiraz domates 50 gr parmesan peyniri 2 çorba kaşığı kapari 1'er tutam mercanköşk, nane, biberiye Tuz, karabiber Kızartmak için sıvıyağ Kaparili kanape: Fırını ızgara konumuna getirip ısıtın Ekmek dilimlerini fırın tepsisine alıp her iki tarafını kızartın![]() Domatesleri yuvarlak halkalar halinde doğrayıp kızarmış ekmeklerin üzerine yerleştirin Parmesan peynirini incecik dilimleyin![]() Tavada sıvıyağı kızdırıp kaparileri 2- 3 dakika karıştırarak soteleyin Tuz, karabiber, mercanköşk, nane ve biberiyeyi ekleyip karıştırın Ekmek dilimlerinin üzerine serpiştirin Parmesan peyniri dilimleriyle süsleyip servis yapın Afiyet olsun
|
|
|
|