Bresaola Ve Buğdaylı Yeşil Salata |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bresaola Ve Buğdaylı Yeşil Salata![]() 500 gr bresaola 550 gr haşlanmış buğday 400 gr portakallı vinegret 40 gr rendelenmiş portakal kabuğu 400 gr salatalık 200 gr dolmalık fıstık 50 gr portakal 1 litre portakallı vinegret için 100 gr mayonez 400 ml zeytinyağı 50 gr hardal 500 gr portakal Bresaola ve buğdaylı yeşil salata: Vinegret için, bir kapta mayonez ve hardalı karıştırın Yavaş yavaş zeytinyağını ilave edin Portakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın Portakal suyunu ilave edin Portakal kabuklarını da ekleyip karıştırın![]() Portakallı vinegret’le harmanlanan buğdayları servis tabağına yerleştirin Üzerine doğranmış salatalık, dolmalık fıstık, bresaola dilimleri ve portakal dilimlerini yerleştirin Portakal kabuğu rendesini de ekleyip servis yapın
|
|
|
|