![]() |
Güzel Bir Test! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Güzel Bir Test!Sadece 2 dakikanı ayır , bak göreceksin neler olacak ![]() Şimdi bu oyunu ciddiye al ve oyun bozanlık sakın yapmaa!!!![Anlaştık mı??] biliyorum biraz sacma ama güzel ben acayip şaşkınlık içerisinde kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunun sonunda güleceksin tabi,eğer oyun bozanlık yapmazsann ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onun için herşeyi ,sıra sıra okuman gerekiyo, aşağıya bakmak yok, sıra sıra Oyunun ortasında korkacaksın belki ,rahat dur ve devam et okumayaa ![]() ![]() ![]() ![]() (bir isim yazacak olursan, emin ol ki, o kişiyi tanıyorsun) ![]() ![]() ![]() ![]() Bu oyun 3 dakikanı alacak onun icin konsantra ol ve soruları duygularına göre cevaplaaa� HAZIR MISIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖLEYSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>UNUTMA!!!!!! soruları sıra sıra cevapla ve sakın aşağı bakma sonra pişmaannnn olursun hızlıca bakma sorulara, yoksa herşey bozulur� ŞİMDİİİİ 1) bir kağıdı yukarıdan asağıya 1'den 11´e kadar numarala 2 ![]() 3 ![]() ![]() unutma, aşağıya bakma� 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() bir DİLEK tut Tuttuysan aşağı in bakalım neler göreceksin???? >>şimdiii gelelim açıklamalara: 1 ![]() ![]() yazdığın kağıttaki,2 numaranin arkasında yazıyor ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6) ![]() ![]() senin (luckystar'ın)=şans yıldız'ın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() BEN BU TESTİ UYGULADIM VE DOĞRU ÇIKTI YA SİZİNKİ???? sonuçları bekliyorum ![]() alıntıdır ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
tatia27
|
![]() emegine saglık hemen hemen tutuyo oda durumumu genelde şarkılarla ifade ederim o yüzden galiba teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
alselbeliz
|
![]() evet ben bu testi daha önce yapmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
_SiYaH_
|
![]() bende daha önce yapmıştım bu testi hepsi olmasada bi kısmı doğru çıkıo :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|