![]() |
Yoğurtlu Ve Tavuklu Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu Ve Tavuklu Pilav![]() 2 su bardağı pirinç 250 gr tavuk göğüs eti 1 su bardağı yoğurt 2 çorba kaşığı çekilmiş badem 1 soğan 2 diş sarımsak 2 dolmalık yeşil biber 2 çorba kaşığı margarin 1 çorba kaşığı sıvıyağ 1 ![]() 1 çay kaşığı acı kırmızı tozbiber Tuz Yoğurtlu ve tavuklu pilav: Pirinci tuzlu ılık suda bekletip yıkayın ve süzün ![]() ![]() ![]() Soğanı ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() Sıvıyağ ve margarini tencerede ısıtıp soğanı pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|