Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulyeli, patatesli, pilav, taze

Taze Fasulyeli Ve Patatesli Pilav

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Fasulyeli Ve Patatesli Pilav





2 su bardağı pirinç
250 gr taze fasulye
2 orta boy patates
3 çorba kaşığı margarin
3 dal maydanoz
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
3 su bardağı sıcak su
Tuz, karabiber

Taze fasulyeli ve patatesli pilav:
Pirinci yıkayıp süzün Fasulyeleri ayıklayıp 3 cm boyunda kesin Patatesleri soyup küp şeklinde doğrayın
Bir tencerede margarini eritip fasulye ve patatesleri kavurun 1 su bardağı sıcak su ilave edip karıştırın Suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin Pirinci ve kalan 2 su bardağı sıcak suyu ekleyin Tuz, karabiber ve kaşar peynirini ilave edip 15 dakika daha pişirin Ateşten alıp üzerine kağıt havlu örterek 10 dakika dinlendirin Kıyılmış maydanoz serpip harmanlayın Sıcak olarak servis yapınAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.