hazırlanması:
1 bulguru ayıklayıp yıkayın bulguru 1 su bardağı su ile, tarhanayı ise 1/4 su bardağı su ile ıslatın bulgur suyunu çektikten sonra üzerine nane serpin daha sonra tarhana ve tuzu katın iyice yoğurup hamur haline getirin (benim hamurum biraz sulu olduğu için ben bulgur ekledim)
2 soğanı ince ince kıyın küçük bir tencerede 100g tereyağı ile kavurun üzerine 3- 3,5 su bardağı suyu ekleyin kaynayınca tuzu ve köfteleri ilave edin 15 dakika pşirin (pişip pişmediğini anlamak için bir tanesini ikiye bölün içi yaş değilse pişmiştir)
3 2 yemek kaşığı tereyağını tavada kızdırın üzerine pulbiberi ekleyip 1-2 karıştırın tabaklara aldığınız köftelerin üzerine sosunu gezdirerek servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.