Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, pirinçli, yoğurtlu

Yoğurtlu,Pirinçli Kabak

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu,Pirinçli Kabak





3,4 ad kabak(ben yuvarlak kabaklarımın içlerini kullandım sadece)
1 kuru soğan
1/2 çay bna yakın sıvıyağ
1 tatlı kaşsalça
1 fincan prinç
3 fincan sıcak su
tuz,kırmızı biber
yoğurt
maydanoz
dilerseniz sarımsak

Yapılışı:
Kabakları yıkayın ve minik minik doğrayınTencerede sıvıyağda kuru soğanı soteleyinSalçasını ekleyin ve karıştırınKabaklarıda ekleyip biraz kavurunArdından princini ,tuzunu baharatını ekleyin ve sıcak suyu katınKısık ateşte prinçler suyunu çekene dek pişirin
Maydanozları yıkayınİnce kıyıp yoğurt ile karıştırınDilerseniz sarımsak ekleyinKabak yemeği soğuyunca yoğurdunu ekleyin ve karıştırın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.