![]() |
İzgara Dana Madalyonları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzgara Dana Madalyonları![]() 8 dilim dana bonfile (70'er gramlık) Patates püresi Kuşkonmaz Pancar turşusu 1 çorba kasesi mantar sos 3-4 dal maydanoz Tuz, karabiber Pankek için: 1 yumurta 2 çorba kaşığı un Yarım su bardağı süt Bir tutam tozşeker Birer tutam ince doğranmış taze kekik, taze fesleğen, taze biberiye Bir tutam tuz, karabiber Mantar sos için: 150 gr dağ mantarı 500 gr dana kemiği 1 çay kaşığı tane karabiber 1 defne yaprağı 50 gr pırasa 1 küçük havuç 2 küçük soğan 1 tatlı kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tereyağı 2 litre su Tuz, karabiber Izgara dana madalyonları : Mantar sosu hazırlamak için; dana kemiklerini tane karabiber, defne yaprağı, pırasa, havuç ve bir soğan ile sote edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pankekleri hazırlamak için; yumurtanın sarısını akından ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonfileleri ızgarada iki taraflı pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|