![]() |
Erikli Pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erikli Pay![]() 1 çay bardağı toz şeker 3 su bardağı un Yarım çay kaşığı tuz 220 gr tereyağı 1 yumurta 8 yemek kaşığı çok soğuk su 2 yemek kaşığı toz şeker (ekstra) İç malzeme için 900 gr kırmızı erik 140 gr toz şeker 1 yemek kaşığı mısır unu 2 tane karanfil Erikli pay: Un, şeker, tuz ve tereyağını derin bir kapta parmak uçlarınızla yoğurun ![]() ![]() ![]() Erikleri ince doğrayın ve bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelepçeli kek kalıbının tabanına yağlı kağıt serin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtayı çırparak hamurun üzerine sürün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|