Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dantel, dondurmalı, krep

Dondurmalı Dantel Krep

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dondurmalı Dantel Krep





Krep hamuru için
2 yumurta
4 çorba kaşığı süt
5 çorba kaşığı un
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi
1~2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tutam tuz

İç malzeme
8 top kaymaklı dondurma
1 kivi
1 malta eriği
1 nektarin
1 çorba kaşığı pudraşeker
Birkaç kiraz

Dondurmalı dantel krep:
Yumurta, süt, un, vanilya, hindistancevizi ve tuzu bir kapta mikserle çırpın Teflon tavayı yağlayıp hafif ısıtın Hamuru tavaya dantel şeklinde bir görünüm elde edecek şekilde akıtıp pişirin Hafif pembeleşinçe ocaktan alın Diğer üç krebi de aynı şekilde hazırlayın Soğumaya bırakın

Meyveleri soyup dilimleyin Krepleri servis tabağına alıp kenarlarını meyvelerle süsleyin Dondurma toplarını kreplerin içlerine paylaştırıp üzerlerine pudraşekeri serpiştirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.