Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kızartma, patlıcan

Patlıcan Kızartma

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcan Kızartma





4 kemer patlıcan
1 yemek kaşığı un
2 domates
1 soğan
2 çarliston biber
1 çay kaşığı domates salçası
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber

Kızartmak için
Ayçiçeği yağı

Üzeri için
Sarımsaklı yoğurt
Domates sos

Patlıcan kızartma:
Kemer patlıcanları alacalı bir şekilde soyup halka şeklinde doğrayın Üzerine tuz serperek 10 dakika bekletin ve soğuk sudan geçirerek kurulayın Kızgın yağda kızartarak kağıt havlu üzerine alın

İnce doğranmış soğanı, biberi, domatesi ve salçayı tavada az yağ ile kavurun Tuz ve karabiber ile tatlandırın Patlıcanları servis tabağına alın Üzerine isteğe göre yoğurt ve domates sosu gezdirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.