![]() |
Etli Kereviz Kroket |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Kereviz Kroket![]() 2 kereviz 5 patates 200 gr kuzu kuşbaşı 1 çorba kaşığı sıvı yağ 2 yumurtanın sarısı 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 2 çorba kaşığı mısır unu 1 çorba kaşığı un Kızartmak için sıvı yağ Tuz Pane için 1 kase galeta unu 2 yumurta Etli kereviz kroket: Kerevizleri soyup doğrayın ve kararmaması için limonlu suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() Sıvı yağı tavada ısıtıp eti suyunu bırakıp çekene kadar soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|